Trilletur: Hjortland - Simsedalen

Fellestur

Dato
3. juni kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet

Bli med på koselig trilletur inn til Hjortland og videre inn Simsedalen. Vi går fra Liavegen på grusvei inn til Hjortland og videre inn Simsedalen, det er noe kupert inn Simsedalen. Vi går samme vei ut igjen. Pause vil vi ta på en av de mange benkene vi treffer på vår vei. Ta buss til Åsane, ta av til Flaktveit (Flaktveitvegen buss nr.4). Deretter tar du av til Liavegen. Oppmøte og parkering er ved krysset inn til Hjortlandsvegen.

Oppmøtested: Kl. 11.00, møtes i krysset ved Fossane og Hjortlandsvegen.  Se rød markør i kartet.

Trilleturleder: Vi trenger en trilleturleder på denne turen.  Det er først og fremst et sosialt ansvar å være trilleturleder, da turene i stor grad går av seg selv. 

Om Trilleturlederen: Det er frivillige som stiller opp som trilleturledere på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, så har vi kart og forslag til trilleturruter tilgjengelige. Det er derfor en ganske enkel, og mest sosial oppgave å være trilleturleder. 

Les våre generelle villkår

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1295,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål?Ønsker du å lede en trilletur?Trenger du mer informasjon om dette?
Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 304850 eller send epost: bht@dnt.no

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55304850
  • E-post: bht@dnt.no