Bæretur - Brushytten via Fløysvingene

Fellestur

Dato
7. januar 2020 kl. 08:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Oppmøte: Nedre Fløibanestasjon kl. 11

Bli med oss på en fin bæretur til Brushytten via Fløysvingene. Her er også mulighet for å ta med vogn i tillegg om du ønsker. 

Bæreturene passer for nybakte mødre og fedre, i permisjon, eller foreldre ellers, som gjerne vil gå på tur med andre som har små barn. Turene går til noen av Bergen sine flotteste turområder - Frisk luft, trim og sosial hygge er stikkord som passer godt til disse turene!

Turleder: Vi trenger flere bæreturledere. Ønsker du å bidra?

Om turlederen: Det er frivillige som stiller opp på disse turene og vi er helt avhengig av frivillig innsats for å kunne tilby dette sosiale og kjekke hverdagstilbudet. Ta kontakt dersom du ønsker å lede en bæretur: hild.aase@dnt.no.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

NB: Les våre generelle vilkår her

Spørsmål? Ønsker du å være trilleturleder? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf.  55 33 58 21 eller send epost: bht@dnt.no

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55335821
  • E-post: bht@dnt.no