Turtanken: Skredfare - terrengets fristelser og farer

Annet

Dato
5. desember 2019 kl. 19:00 - 21:00
Passer for
Alle
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Ingen ønsker å bli tatt av snøskred, likevel omkommer flere personer i skred i Norge hvert år. Hvorfor blitt vi fristet eller lurt til å ta for stor risiko? Og vet vi i det hele tatt når vi tar stor risiko? Til denne Turtanken kommer skredinstruktør Endre Rieber Sommersten. Han er aktiv i DNT Fjellsport Bergen og vil snakke om skredfare, hvordan terrenget frister oss, og hvordan vi kan unngå snøskred.

Dette blir et lærerikt og viktig foredrag å få med seg før vintersesongen starter for fullt. Gratis for alle!

Programmet:

18:00: Dørene åpner

19:00 Velkommen

19:10: Foredrag med Endre Rieber Sommersten

20:15: Pause

20:30: Kahoot, 20 kule tur-spørsmål m/premier fra Platou Sport

21:00: Sosial mingling

Om Turtanken

Det er Bergen og Hordaland Turlag i samarbeid med Platou Sport og Inside Rock Café som står bak denne møteplassen. Målet er å skape en sosial arena for alle turinteresserte og inspirere til tur.

Turtanken arrangeres hver første torsdag i måneden klokken 19–21 på Inside Rock Café i Vaskerelvsmauet 7. Hver gang blir det enten et foredrag eller en temakveld relatert til tur og fritid. Dørene åpner kl 18. Foredrag starter kl 19. Etter foredraget blir det sosialt med både Kahoot og 15 minutter til å svare på turspørsmål. Man kan sitte utover kvelden og prate med venner og bekjente. I første etasje selges det gode hamburgere. Er du medlem av Bergen og Hordaland Turlag får du også 20% rabatt på burgerne på Inside Rock Café. Husk medlemskort.

Turtanken: Skredfare - terrengets fristelser og farer

Ingen ønsker å bli tatt av snøskred, likevel omkommer flere personer i skred i Norge hvert år. Hvorfor blitt vi fristet eller lurt til å ta for stor risiko? Og ...

Kontaktinformasjon: