Onsdagstur Skansemyren - Fløyen rundtur - AVLYST!

Fellestur

Dato
25. november kl. 18:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hverdagstur, Onsdagstur
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen, Nordhordland (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vil du gå på tur med andre? Askøy turlag inviterer til fellesturer hver onsdag kveld. Turene varer 1,5-3 timer og går i rolig tempo. Velkommen på tur.

Oppmøtested og tid: Oppmøte ved Skansemyren kl 1830. 

Varighet: 2 timer i rolig tempo. 

Beskrivelse av turen: Vi går fra Skansemyren via Skredderdalen, innom Åsebu og til Fløyen, og så tilbake til Skansemyren. Løypen er cirka 6 km, og omtrent 200 høydemetre.

 Utstyr: Denne turen går asfalt, grusvei og sti. Ta godt skotøy, og kle deg etter været. Det er behov for både hodelykt og refleks, og muligens også brodder. 

Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer. Påmelding grunnet covid-19 og smittesporing. Vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap. Les mer om medlemskap og meld deg inn her.   

Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag 

Parkering: Skansemyren

OBS! Vi gjør oppmerksom at det kan bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet nettsidene som er det gjeldende.

Onsdagstur Skansemyren - Fløyen rundtur - AVLYST!

Vil du gå på tur med andre? Askøy turlag inviterer til fellesturer hver onsdag kveld. Turene varer 1,5-3 timer og går i rolig tempo. Velkommen på tur. Oppmøtested og tid: ...

Kontaktinformasjon:

  • Nils Steinar Berg-Olsen
  • Tlf. 90653018

Turledere:

  • Nils Steinar Berg-Olsen
  • Siv Klubben Mosevoll