Avlyst Familieyoga og høstidyll på Alexander Grieg 10-14 år

Fellestur

Fra dato
18. september 2020 kl. 17:00
Til dato
20. september 2020 kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Helgetur, Yoga, Familietur, Hyttetur
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)
Turkode
746
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Av hensyn til smittevern

Bli med Barnas Turlag Bergen og yogainstruktør til Alexander Grieg i vakre Bergsdalen på årets vakreste tid i fjellet! Vi lader opp om morgenen, lander om kvelden med yoga og meditasjon, og går på tur om dagen. Bedre blir det ikke!

Vi er så heldig å ha fått med oss yogainstruktør Anja Jansen Horn, på denne turen til Bergsdalen. Hun har mye erfaring med yoga og meditasjon, både for barn og for voksne. Hun har vært med Barnas Turlag Bergen (BTB) flere ganger tidligere.

Det blir flere økter med yoga og meditasjon fra fredag kveld til søndag morgen for både foreldre og barn, og turer i fjellet lørdag og søndag, så dette blir en helg hvor man virkelig får lade batteriene og nyte både indre og ytre ro, fellesskap, turglede, god mat og naturen, i tillegg til muligheten til å knytte nye vennskapsbånd.

Oppmøte:   Alexander Grieg fredag fra kl 17.00. Gi gjerne en lyd i kommentarfeltet sånn ca. når dere tror dere ankommer hytten.

Reisemåte: Egne biler.

Turledere: Camilla Sagen-Hafstad (nr. 41 04 65 76) og Gerke Evensen.

Mat: Felles middag fredag og lørdag er inkludert. Ta med egen mat og drikke (det dere måtte ønske av saft, juice, melk, kaffe, te etc) til andre måltider og evt snacks.

Pris:

Medlemspris for barn/ungdom (10-14 år) kr. 500 ,- og voksen kr. 900,- .

Ikke-medlemspris for barn (10-14 år) kr. 800,- og voksen kr. 1900,-.

Aktivitetskort: På denne turen kan du bruke aktivitetskort fra Bergen kommune dersom du har fått det. Ring inn for å melde deg på turen til 55 33 58 10, eller send epost til bht@dnt.no. Løpenummer på Aktivitetskort må oppgis ved påmelding. 

Utstyr: Liggeunderlag/yogamatte (barn/voksen bruker samme), et lett teppe og behagelige klær til yogaøktene, lakenpose/sengetøy, innesko, hodelykt, kompass og kart over området for de som har, dagstursekk, termos, fjellstøvler og ellers bekledning mot vær og vind. Bruk pakkelisten til DNT som veiledning når du pakker (se sommer- og vinterliste).

Trenger du å låne utstyr? Ta kontakt med Skattkammeret i Bergen

Hjemreise: Etter tur på søndag, ca. kl 16:00.

Les våre generelle villkår her

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1295,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 33 58 21 eller send epost: bht@dnt.no

Familieyoga og høstidyll på Alexander Grieg 10-14 år

Bli med Barnas Turlag Bergen og yogainstruktør til Alexander Grieg i vakre Bergsdalen på årets vakreste tid i fjellet! Vi lader opp om morgenen, lander om kvelden med yoga og meditasjon, ...

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55335821
  • E-post: bht@dnt.no

Turledere:

  • Gerke Evensen
  • Camilla Sagen-Hafstad