Byfjellstrimmen, FREDAGSTUR TIL ÅSEBU, middels/raskt tempo

Fellestur

Dato
13. desember 2019 kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Byfjellstrimmen, Nærtur, Fjelltur
Arrangører
Byfjellstrimmen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!

Byfjellstrimmen fortsetter. Sammen med inspirerende turledere kan du få fine naturopplevelser i nærområdene våre.  I tillegg får du god trim, turtips og nye turvenner. Vi har turer hver tirsdag og onsdag på kveldstid, samt enkelte mandagsturer,  fredagsturer og søndagsturer.

Turbeskrivelse: Bli med på årets siste fredagstur! I denne travle julestria har vi alle behov for å slappe av og senke skuldrene. Hva bedre enn en sosial tur i byfjellet! Vi har satt opp en spennende tur fra Nedre Fløybanestasjon opp til Åsebu hvor vi slapper av med kaffe og lussekatter. Håper alle bidrar med med å ta med noe godt så deler vi mellom oss. Turen går via Fjellveien til Mulen og opp gjennom skogen til Fløyvarden. Videre langs Steinstien til Åsebu. Etter Åsebu tar vi turen videre til Fløyen og Fløysvingene til byen. Vi avslutter fredagsturen med sosial samling på Egon for de som har lyst til å ta en matbit eller noe å drikke.

Trasé: Nedre Fløybanestasjon - Mulen - Fløyvarden - Åsebu - Fløyen - Byen

Turledere: Helen Christiansen (tlf. 45066009), Thomas Ellingsen (tlf. 98890775)

Oppmøte: Nedre Fløybanestasjon (se kart)

Kollektivtransport: Alle busser fra ditt hjemsted inn til byen.

Parkering: Det er flere parkeringshus i Bergen sentrum. Klostergarasjen, bygarasjen. Husk parkeringsgebyr

Stigning: Ca. 350 hm

Distanse: Ca. 10 km

Varighet: Ca. 3 timer

Gradering av turen: Enkel

å melde deg på eller være medlem for å bli med på turene. Det koster heller ingenting å delta. Vi oppfordrer likevel om å støtte opp om dette gratis tilbudet gjennom medlemskap. Bli medlem i Bergen og Hordaland Turlag her

Vilkår: Les generelle vilkår som gjelder for deltakelse på alle turene til Bergen og Hordaland Turlag, uavhengig om det er påmelding eller ikke.

Følg oss på Facebook