Fakkeltog på Fløyen

Fellestur

Dato
20. desember 2020 kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivitet Skitur
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
753
Dette arrangementet er over!

Bli med på stemningsfull tur med fakkeltog på Fløyen?

Oppmøte: Fløyen øvre stasjon kl.16.00. Billettluken stenger kl. 15. Billettene kan kjøpes i App eller i billettautomaten i avgangshallen. Antall plasser i hver bane er begrenset til 25 stk, så det er lurt å tenke å ha litt god tid for å komme seg opp. Banene går fortløpende med ca 5 min. mellomrom. Ellers er det en fin tur og gå opp også. Beregn isåfall god tid.

Grunnet hensyn til smittevern har vi gjort endringer i det opprinnelige programmet. Vi kan ikke servere grøt, men oppfordrer alle til å ta med seg noe deilig varmt på termosen. Og noe godt og spise.

Alle vil få utdelt fakler og vi går samlet tur på Fløyen. Så samles vi et sted litt for oss selv, og synger julesanger og koser oss med tente fakler. Og det blir en overraskelse til alle barna. 

Det er ekstra viktig å holde god avstand, tenke på hva en tar på, rengjør hender, og ikke møter opp hvis en har luftveisinfeksjoner eller er syk på noen måte. Vi må ta vare på hveandre slik at vi får en smittefri julefeiring med de vi er glad i.

Husk: Ekstra varmt tøy, sitteunderlag, hodelykt, varm drikke og noe godt og bite i. Ta også med  egen antiback. Ta gjerne på en nisselue, eller noe annet på hode som du forbinder med julefeiring. 

Turleder: Ole Omar Larsen tlf. 95973173

NB. Les våre generelle vilkår: Generelle villkår

Smittevern: Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. Alle tar med sin egen antibac. 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1295-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring adm.ansvarlig på aktivitesavdelingen i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr. 55 33 58 27 eller send epost: bht@dnt.no

 

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55335821
  • E-post: bht@dnt.no

Turledere:

  • Grethe Lill Erdal
  • Judith Van Der Laan
  • Omar Ole Larsen
  • Birgithe Roald