Friluftskveld ved Tennebekktjørna

Fellestur

Dato
10. juni kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Utviklingshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Ftu, Friluftslivtilrettelagtforutviklingshemmede, Tilrettelagtfriluftsliv, Turkatalog2020
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
600
Dette arrangementet er over!

Bergen og Hordaland Turlag ønsker velkommen til friluftskvelder i Bergen én onsdag i måneden. Dette er et tilbud åpent for alle, med fokus på tilrettelegging for personer med utviklingshemming og deres familie, venner og støtteapparat.

Bergen og Hordaland Turlag forholder seg til DNT sin smitteverninstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. Situasjonen med koronaviruset fører til at vi må gjøre noen justeringer knyttet til gjennomføringen av friluftskveldene. 

PÅMELDING
For å delta på friluftskveldene er det obligatorisk påmelding i forkant. Oppgi fullt navn, telefonnummer og e-postadresse når du melder deg på. Du må motta bekreftelse på påmelding før du møter opp. Påmelding til Sigrid på sms 908 50 308 eller på e-post sigrid.kvaale.myksvoll(at)dnt.no

Grunnen til dette er at Turlaget som arrangør skal ha oversikt over hvor mange som er med. I tillegg er det viktig av hensyn til et eventuelt behov for smittesporing.

MAT OG UTSTYR
Det blir ikke organisert felles måltid slik som tidligere. Alle må ta med egen mat og drikke. Man må også ta med eget sitteunderlag, og selvsagt varme klær som vanlig.

Vi går tur / finner på gøye aktiviteter som kan gjennomføres på tross av koronasituasjonen. Denne onsdagen får vi besøk av Fredrik Elholm! Det blir gitar, allsang og herlig sommeravslutning! Vi koser oss ved bålplassen og nyter kveldsmaten vår sammen. Det blir bål dersom det ikke utgjør skogbrannfare.

LEDSAGERE OG FRIVILLIGE ARRANGØRER
Det er en forutsetning for å delta at alle deltakere som har behov for ledsager stiller med dette. Dere har selv ansvar for at støtteapparatet er en del av samme smitteenhet, og ellers vurdere gode og trygge løsninger.  Våre frivillige arrangører skal som alle andre holde minst 1 meter avstand til andre, og kan ikke bidra som ledsagere. 

Våre frivillige arrangører av kveldene er alle kurset i DNT sine retningslinjer for smittevern, og skal sørge for å gjennomføre et trygt og flott arrangement. Velkommen!

Oppmøtested: Tennebekktjørna, øverst i Nipedalen. Se markør på karter her.

Transport: Vi oppfordrer til bruk av privatbil fremover kollektivtransport for å minske risiko for smittespredning. Gode parkeringsmuligheter på p-plass øverst i Nipedalen.

Pris: Friluftskveldene er gratis å delta på. Turlaget kan dekke utgifter til ledsagere og spesialtransport ved behov.

Generelle vilkår: Les Generelle vilkår for deltakelse på BHT sine aktiviteter.

 

Norsk Forbund for Utviklingshemmede, Handikappede Barns Foreldreforening, Autismeforeningen i Hordaland og Bergen kommune v/Idrettsservice og Etat for tjenester til utviklingshemmede er viktige samarbeidspartnere.

Friluftskveldene er en del av DNT sin nasjonale satsing "DNT Tilrettelagt". Takk tilVestland fylkeskommune og Bergen kommune som bidrar økonomisk til at prosjektet er gjennomførbart.

Kontaktinformasjon:

  • Bergen og Hordaland Turlag
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no