Avlyst Sykkeltur i Eksingedalen

Fellestur

Dato
3. mai kl. 09:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Sykkeltur, Søndagstur
Arrangører
Nordhordland Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Nordhordland Turlag inviterar til sykkeltur gjennom Eksingedalen. Denne utruleg flotte dalen med landskap og natur i særklasse. Eksingedølene omtalar dalen og heimen sin som perla i Hordaland. Turen egnar seg godt som ein familetur med born som er vant til å sykle.

Turdag: Søndag 3. mai 2020

Oppmøtestad: Knarvik kl. 09.30 eller Mo sentrum, kommunehuset kl. 10.30

Skildring av turen: I Mo samlar vi oss, og fellestransport vert organsiert av turlaget av folk og syklar fram til turstart, øvst i Eksingedalen - på Gullbrå. Frå Gullbrå skal vi sykle nedover dalen, 35 km til Stølen/Eidslandet. Det er ein lett sykkeltur, der vi triller nederover dalen med relativt lite trafikk rundt oss. Landskapet rundt oss er særprega av vakker natur.  Vi vil ha gode pausar på veg nedover dalen slik at både utsikt, mat og drikke kan nytast.

Mat, drikke og utstyr: Utover sykkel, sykkelhjelm og refleksvekst, må du ta mat, drikke,litt ekstra energimat, og ekstra klede kjem alltid godt med.

Generelle vilkår for å delta på tur – må lesast av alle deltakarane: Les generelle vilkår 

Turen kostar kr 200,- for  vaksne medlemar i DNT og gratis for barn. For ikkje-medlemar kostart turen kr 300,- for vaksne og kr 50,- for barn. Me oppmodar deg til å støtte turlaget ved å melde seg inn i DNT. Meld deg inn her om du ønskjer medlemskap.

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpast i turinformasjonen i Marken. Rabatterte priser for medlemmer. (Skriv gjerne hvilket kart som brukes på turen).

 

 

Sykkeltur i Eksingedalen

Nordhordland Turlag inviterar til sykkeltur gjennom Eksingedalen. Denne utruleg flotte dalen med landskap og natur i særklasse. Eksingedølene omtalar dalen og heimen sin som perla i Hordaland. Turen egnar seg ...

Kontaktinformasjon: