Aktiv til 100 - Fløyen

Bergen og Hordaland Turlag forholder seg til DNT sin smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. Situasjonen med koronaviruset fører til at vi må gjøre noen justeringer knyttet til gjennomføringen av "Aktiv til 100"-turene:

PÅMELDING

Skal man delta på disse turene er det krav om obligatorisk påmelding i forkant av turene. Dette for at turlederne vet hvor mange som blir med på tur, og av hensyn til eventuelt behov for smittesporing. Oppgi fullt navn og telefonnummer ved påmelding. Følgende turleder skal kontaktes før turen:

25. august - Info kommer

01. september - 

08. september - 

15. september - 

22. september - 

29. september - 

Senere datoer kommer.

Oppmøte: Fløibanens nedre stasjon i god tid før banen går kl 11:00. Klikk her for å se kart

Kollektivtransport: Vi oppfordrer til å unngå bruk av kollektivtransport dersom mulig. Vi henviser ellers til FHi sin veileder knyttet til kollektivtransport. Vi benytter Fløibanen, som har sine smitteverntiltak.

Pris: Gratis (Du må betale Fløibanebillett selv)

Bli med på en hyggelig tur på Fløyen - turene går hver tirsdag kl 11:00 med fast oppmøtested og -tid. (unntaket er ferier og ev. offentlige høytidsdager) Turene går på flotte stier i området og varer i omkring to timer. Turene går både på grusvei og i terreng. Vi spiser lunsj underveis, så ta gjerne med litt mat og drikke. Det legges stor vekt på et sosialt og inkluderende fellesskap. Kle deg etter været og bli med ut på tur!

Smittevernregler for våre deltakere:

  • Turlederen har ansvar for at regler og retningslinjer følges. Om deltakere ikke følger turlederens anmodninger kan vedkommende bli bedt om å forlate turgruppen.
  • Tur/aktivitet skal gjennomføres på en varsom måte for å unngå skader. Gruppen skal ha fokus på å unngå situasjoner som potensielt kan føre til behov for hjelp fra helse- eller beredskapsressurser.
  • Unngå håndhilsning, klemming og all annen form for fysisk kontakt mellom deltakerne og turledere.
  • Avstand på 1 meter opprettholdes mellom deltakere som ikke er i samme husstand.
  • Vi innfører ingen ekstraordinære aldersbegrensninger for våre, men det er veldig viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.
  • Alle må medbringe nødvendig personlig utstyr, inkludert antibac og det skal ikke deles på utstyr i gruppen.

Vilkår: Les våre generelle vilkår som gjelder all deltakelse på våre aktiviteter.

Aktiv til 100 er et prosjekt i Bergen og Hordaland Turlag, støtt opp om våre tilbud gjennom å bli medlem. 

Vi takker Helsedirektoratet for økonomisk støtte som muliggjør gjennomføring av prosjektet.

Kontaktinformasjon:

  • Bergen og Hordaland Turlag
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no