Klart det går: Sommeravslutning på Sjøsportsenteret

Fellestur

Dato
14. juni kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer, Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Klartdetgår, Turkatalog2020
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!

Bli med Klart det går på sommeravslutning ved Sjøsportsenteret for funksjonshemmede. Sjøsportsenteret ligger flott til ved Nordåsvannet, og der skal vi kose oss med aktiviteter og grilling.  

Bergen og Hordaland Turlag forholder seg til DNT sin smitteverninstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår.

Søndag 14. juni kl. 11:00-15:00.

Oppmøtested: Direkte ved Sjøsportsenteret for funksjonshemmede, med adressen: Harald Skjoldsvei 74. Parkering ved sjøsportsenteret.

Transport: Sjekk skyss.no for kollektivmuligheter fra der du bor. Det blir ikke arrangert felles avreise fra Den blå steinen denne dagen. Turlaget dekker utgiftene dersom noen har behov for taxi/spesialtransport til oppmøtestedet.

Turbeskrivelse: Det blir (med et lite forbehold) muligheter for å få seg en båttur med sjøsportsenterets Katamaran i det flotte Nordåsvannet. Båten er tilgjengelig for rullestolbrukere. Om du er interessert i fisking så ta med deg fiskestang. Sjøsportsenteret har også krabbetenger. I tillegg blir det muligheter for tur i området. Vi fyrer opp grillene, så ta med eget fat, bestikk, kopp, drikke og mat du vil spise/grille. Det er vask, toalett og dusj ved senteret, og dermed gode hygienefasiliteter. Det er muligheter for å låne kajakk, og ta med badetøy om du ønsker å bade. Vannaktivitet på eget ansvar. Det er ønskelig at alle som har anledning tar med håndsprit, slik at vi sikrer gode rutiner ved deling av utstyr.

Ta gjerne med familie og venner til en hyggelig dag. DNT følger helsemyndighetens råd om maks 50 personer samlet på arrangement. Sjekk info om påmelding lenger ned.

Pris: Arrangementet er gratis.

Frivillige fra BHT: Marit HL, Linn Beate, Heidi, Marit S og Irene. Dette arrangementet gjennomføres i samarbeid med Sjøsportsenteret.

Vilkår: Les våre generelle vilkår som gjelder all deltakelse på våre aktiviteter.

Påmelding: Vi stiller krav om påmelding grunnet koronasituasjonen. 

Kontakt Sigrid Kvåle Myksvoll for påmelding. Sms. 908 50 308 eller e-post sigrid.kvaale.myksvoll@dnt.no

Kontakt Silje Thon (nr. 480 70 372) for påmelding dersom du har tilknytning til Blindeforbundet.Ta også kontakt med Silje dersom du har et ønske om å ha med ledsager. Tilbudet om ledsager gjelder blinde eller svaksynte, og Blindeforbundet vil forsøke å organisere dette.

Gruppestørrelse: Maks 50 stk. Førstemann-til-mølla-prinsippet følges.
Påmelding innen 12. juni. 

 

Bergen og Hordaland Turlag (BHT) samarbeider med Norges Blindeforbund (NBF) Hordaland og Norges Handikapforbund Bergen om aktiviteter i prosjektet Klart det går.

Takk til Vestland Fylkeskommune og Bergen kommune for økonomisk støtte som gjør prosjektet mulig.

Støtt opp om våre tilbud gjennom å bli medlem i Bergen og Hordaland Turlag/Den Norske Turistforening.

Kontaktinformasjon:

  • Bergen og Hordaland Turlag
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no