Klart det går: Padling i Nordåsvannet

Fellestur

Dato
29. juni kl. 17:00 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Padletur, Turkatalog2020
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet
Turkode
611
Dette arrangementet er over!

Bergen og Hordaland Turlag ønsker deg velkommen til padleaktivitet i flotte Nordåsvannet som del av prosjektet "Klart det går". Aktiviteten er tilrettelagt for deg med fysiske funksjonsnedsettelser. Vårt mål med å tilby denne aktiviteten er mestring, gode naturopplevelser og padleglede hos deltakerne.

Bergen og Hordaland Turlag forholder seg til DNT sin smitteverninstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. 

Oppmøtested: Sjøsportssenteret for funksjonshemmede ved Harald Skjoldsvei.

Oppmøtetid: Klokken 17. Varighet ca. 2 t.

Gruppen padler i flotte Nordåsvannet og bruker sjøsportsenteret som utgangspunkt. Sjøsportssenteret har garderober til skifting, wc og flytebrygge for tilkomst i kajakk. 

Padleinstruktør legger opp til padling etter deltakernes ønsker, behov og progresjon. Vannet er et flott sted å padle for nybegynnere. Kursholder er utdannet kajakkinstruktør og er trent til å legge opp individualisert trening for padlere med spesielle behov. Kursholder har i tillegg utarbeidet egne instrukser for å ivareta smittevern.

Ta med: Møt i ullundertøy og turtøy.

Kursinstruktør: Ronny Riise (nr. 916 87 169). Kan gjerne ringes om det er spørsmål. 

Antall deltakere: Maks 4 deltakere. Dersom du har behov for hjelp som medfører mindre enn 1 meters avstand, må du ha med egen ledsager/familliemedlem. Dette gjelder det som skjer på land. Denne personen kan også være med å padle, kommenter isåfall dette under påmelding. På vannet finnes det teknikker som minimerer smittefare. Ta kontakt med instruktøren dersom du har spørsmål til dette. 

Pris: 200,- per deltaker PS! Betaling skjer i etterkant av deltakelse. Det vil si at du ikke må betale dersom du blir forhindret, f.eks pga ugunstig vær, dagsform, sykdom e.l. Vi ønsker på denne måten å senke terskelen for deltakelse. Vi ber om så rask tilbakemelding som mulig dersom du må melde deg av, slik at vi kan følge opp personer på venteliste.

Vilkår: Les generelle vilkår før du melder deg på.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Spørsmål? Kontakt prosjektleder Sigrid Kvåle Myksvoll nr. 55 33 58 15 eller sigrid.kvaale.myksvoll(at)dnt.no

Kontaktinformasjon:

  • Bergen og Hordaland Turlag
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no