Kom deg ut-dagen

Dette arrangementet er over!

Første helgen i februar arrangerer lokale lag i Den Norske Turistforening Kom deg ut-dagen over hele landet. Kom deg ut-dagen passer for hele familien, og er en flott måte å komme seg ut en tur i frisk luft. Siden det ikke ser ut til at snøgudene er med oss i år, inviterer Samnanger Turlag til lørdagskos på Neset på Ådland lørdag 1. februar.

Parker på parkeringsplassen ved kirka, og følg turtippen ut mot Søvika. Når du kommer tilbake til Neset, har vi tent i bålpannene hvor du kan grille pølser spandert av Gilde (1 pr. person) med det flotte grillspydet du får i deltakerpremie fra KIWI og DNT. Du kan selvfølgelig også grille egen mat, og husk å ta med drikke. Turboeven kommer og leker med oss, og siden det er lørdag har vi lørdagsgodt til alle barn. Vi trekker også premier blant deltakere på turtippen før vi går hjem.

Det blir mørkt underveis, så det kan være greit å ta med en hode- eller lommelykt.

Arrangementet er GRATIS for alle barn og voksne. Vi oppfordrer likevel alle som ønsker å melde seg inn i DNT å gjøre det denne dagen (eller på nett på søndag), da blir det innmeldingspremie til barn i familier som tegner familiemedlemskap.

 

Følg med for oppdateringer på nettsidene våre og Facebook, fordi:

Dersom vi får snø...

...flytter vi arrangementet til Totræna og arrangerer skileik.

Vi har fortsatt ikke helt gitt opp håpet om snø, og har derfor en plan B. Hvis vi er så heldig at snøen kommer, blir det slalåm, kuleløype, tandemski  og snopeløype i Totræna lørdag 1. februar klokken 12-15. Vi tar med store presenninger til felles aking, men ta gjerne med vanlige akebrett også. I tillegg blir det små hopp i skilekområdet, og langrennsgruppa stiller med hoppski slik at de skikkelig tøffe kan teste ut det store skihoppet. Du kan selvfølgelig ta deg en langrennstur i de flotte skiløypene også. Kanskje du vil benytte anledningen til å skrive deg inn i Folk til Fjells-boka vår som henger i 3 km-løypa, og være med i trekningen om flotte premier. 

Vi har også her varme bålpanner til fri bruk og Gilde spanderer én gratis pølse til alle. Grillspyd fra KIWI og DNT til å grille den med får du selvfølg i deltakerpremie her også. Ta gjerne med egen mat som kan grilles og husk drikke (varm og kald). NB! Kiosken vil ikke være åpen.

Det er parkeringsavgift i Totræna Vinterpark på 70 kr. Denne kan betales kontant eller med Vipps til 127398 (Langrenn - Parkering). Det er utedo ved anlegget og en varmestue man kan trekke inn i ved behov.

Kom deg ut-dagen

Første helgen i februar arrangerer lokale lag i Den Norske Turistforening Kom deg ut-dagen over hele landet. Kom deg ut-dagen passer for hele familien, og er en flott måte å ...

Kontaktinformasjon: