Onsdagstur: Siglingevatnet rundt

Fellestur

Dato
26. februar kl. 19:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Hverdagstur, Askøyturlag, Onsdagstur
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)

Ønsker du å bli bedre kjent på Askøy? Vil du gå på tur sammen med andre? Nå kan du bli med på tur onsdag kveld. Disse varer i 1,5-3 timer og går alle i rolig tempo. Velkommen på tur. 

Oppmøtested og tid: Oppmøte ved Storamyro/Asfaltverket nord for Åsebø kl 1900. Ønsker du skyss fra Kleppestø eller på veien nordover, ta kontakt med turleder Linda.

Varighet: Ca 2,5 timer i rolig tempo. 

Beskrivelse av turen: Fra Asfaltverket/Storamyro går vi runden rundt vatnet, vi ferdes både på grusvei og sti.

Utstyr: Det kan stedvis være vått, så ta på godt skotøy, og kle deg etter været.  Husk hodelykt. Mulig brodder kan være lurt også.

Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer. Ingen påmelding heller, bare å møte opp. Men vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap. Les mer om medlemskap og meld deg inn her.   

Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag.  

Parkering: Ved Storamyro/Asfaltverket nord for Åsebø. 

OBS! Vi gjør oppmerksom på at turprogrammet settes opp lang tid i forveien. Det kan derfor bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

Turledere Iren Kjerrgård telefon 902 70 175 og Linda Kleppe 907 71 027

Onsdagstur: Siglingevatnet rundt

Ønsker du å bli bedre kjent på Askøy? Vil du gå på tur sammen med andre? Nå kan du bli med på tur onsdag kveld. Disse varer i 1,5-3 timer ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Linda Kleppe
  • Iren Kjerrgård