Vardekurs

Kurs

Fra dato
11. september 2020 kl. 16:00
Til dato
13. september 2020
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Kurs, , Vardekurs
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)
Turkode
160
Dette arrangementet er over!

 Det blir nytt vardekurs i regi av Bergen og Hordaland Turlag 11.–13. september. Sted blir Breidablik turisthytte i Kvam. Kurset har fokus på bygging av varder og merking av T-løyper. Alle kan male en T, men det er like viktig å kunne bygge opp gode varder til å male T-en på. Slike varder må være solid og stå godt i terrenget og tåle å stå gjennom vinteren. Kursdeltakerne får lære om siktvarder, retningsvarder og trepunktsvarder bl.a. Det er fokus på varder i høyfjellsterreng. Årets kurs vår over to hele dager og kursdeltakerne skal gjøre en konkret varde- og merkejobb i området rundt Breidablik. Det er reserveres plass til kursdeltakere på hytten, som var ny i 2019. 

Vi ønsker vi alle som vil lære seg varding og T-merking som vil ta et tak langs løypene våre i fjellet, velkommen. Dyktige og inspirerende instruktører.

Turlaget i Bergen har nå en god varde- og merkegruppe, men tar gjerne imot flere som vil gjøre en innsats for laget i Bergen og i de andre lokalllagene omkring i fylket. Påmelding på nett. Kontaktperson er torill.refsdal.aase@dnt.no

Vi ønsker at interesserte også tar DNTs ambassadørkurs, som arrangeres med jevne mellomrom flere steder i fylket. Søk på ambassadørkurs og velg et som passer med tid og sted.

Kursavgiften blir refundert etter to vardeturer for Bergen og Hordaland Turlag.

Les generelle vilkår her

Vardekurs

 Det blir nytt vardekurs i regi av Bergen og Hordaland Turlag 11.–13. september. Sted blir Breidablik turisthytte i Kvam. Kurset har fokus på bygging av varder og merking av T-løyper. Alle ...

Kontaktinformasjon:

  • Bergen og Hordaland Turlag
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no