Sommer Friluftsskole 1 i Bergen 10-13 år

Fellestur

Fra dato
22. juni kl. 09:00
Til dato
26. juni kl. 15:00
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, , Barn, Friluftsskolen, Sommerleir
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Barnas Turlag i Bergen , Bergen og Omland Friluftsråd
Turområde
Vestlandet
Turkode
7921
Dette arrangementet er over!

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg som deltaker og for våre leirledere jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi begrenser gruppestørrelsen, barna tar med egen matpakke og vi unngår å dele på utstyr. Mer informasjon kommer fortløpende, og programmet vil  endre seg underveis. Det oppfordres egen transport til og fra. 

Friluftsskolen er et ferietilbud på dagtid i nærmiljøet for barn i alderen 10-13-år. I samarbeid med Bergen og Omland Friluftsråd vil du som deltaker på Friluftsskolen få haugevis med kjekke opplevelser sammen med andre barn. Vi skal blant annet bli kjent med allemannsretten, få grunnleggende kartforståelse, ha spennende aktiviteter og få vennskap som varer! Dette blir supergøy så det er bare å melde seg på! 

Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne en god start på sommerferien gjennom lek og det å være ute sammen med andre barn gi et godt grunnlag for å øke videre interesse for friluftsliv. Friluftsskolen går over 5 dager og er åpen for alle mellom 10 og 13 år. 

Oppmøte: Se egen e-post. De fleste dager vil dagen starte kl. 09.00. Det vil være senere oppmøte når de skal ha overnatting. Da vil det også avsluttes tidligere dagen etter.

Program: Det vil bli sendt ut informasjon til alle foreldre i forkant av leiren med oppmøte tid og sted. Friluftsskolen i Bergen skal holde til ved Tennebekktjørna, med unntak av tur til Klatreparken Høyt og Lavt den ene dagen.

Pris: Kr 500,- for DNT-medlem/kr 950,- for ikke-medlem, inkl. middag overnattingsdelen.

Aktivitetskort: På denne turen kan du bruke aktivitetskort fra Bergen kommune dersom du har fått det. Ring inn for å melde deg på turen til 55 30 48 50, eller send epost til bht@dnt.no. 

Medlemsskapet er personlig. Barn skal ikke meldes på med voksnes medlemsnummer. Husk også å oppgi medlemsnummer hvis du melder på flere (trinn 2 i påmeldingen).  

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding.

Utstyr: Trenger du å låne utstyr? Besøk Skattkammeret i Bergen 
Oppmøte: Varierer, men ca 09.00 - 15.30
Antall plasser: 20

Turledere/Leirledere: 4 stk.
Påmelding: innen 1. juni til BHT via våre nettsider 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Send e-post hild.aase@dnt.no eller ring 55 33 58 21

Kontaktinformasjon: