Avlyst Åsane Turboklubb

Fellestur

Dato
26. mars kl. 17:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barn
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen, Nordhordland (se kart)
Turkode
7908
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Velkommen til Åsane Turboklubb! 

Turboklubbene er små fritidsklubber i nærmiljøet med fokus på friluftsliv. Målet er å lære barn enkelt og naturvennlig friluftsliv ved å være ute sammen, leke, oppleve, undre, utforske og lære om naturen.
Bergen og Hordaland Turlag har i dag 11 ulike Turboklubber med flere på vei. Bli med du også!

I Åsane turboklubb møtes vi annenhver torsdag. Aktivitetene og turene er tilrettelagt for barn mellom 3 og 9 år. Oppmøtested varierer, men det er alltid i Åsane. Alle barna må ha med seg en voksen. Foreldrene som følger trenger ikke være medlem. Vi ber om at alle som vil være med sender mail med navn på barn, medlemsnummer i turlaget og kontaktinfo til foresatte. For de konkrete arrangementene kommer til vi å legge ut påmelding facebook en uke før arrangementet med utfyllende info om den turen som vi ønsker at en av de foresatte kan melde seg på. Aktivitet og oppmøtested varierer. Det er frivillige foreldre som driver Turboklubbene og vi trenger flere med på laget! 

Vil du være med som turleder? Det er veldig kjekt og sosialt. Kanskje du lærer noen gode triks som du kan ta med deg videre på tur?  

Meld deg inn i klubben og se mer informasjon via vår Facebookgruppe.

Åsane Turboklubb skal blant annet ha kart og kompass, mat på bål, førstehjelp og klatring. 

INFORMASJON OM DELTAKELSE

Ønsker du å melde på barnet ditt til deltakelse i en eksisterende Turboklubb?  Påmelding skjer direkte til den aktuelle Turboklubben.Link til Åsane Turboklubb her. Vi ønsker at barn i Turboklubbene er medlem i Barnas Turlag. 


Til orientering: Barn som deltar på Turboklubb er ikke forsikret gjennom DNT. 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1295,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring Hild på 92645413 eller send epost: hild.aase@dnt.no

Åsane Turboklubb

Velkommen til Åsane Turboklubb!  Turboklubbene er små fritidsklubber i nærmiljøet med fokus på friluftsliv. Målet er å lære barn enkelt og naturvennlig friluftsliv ved å være ute sammen, leke, oppleve, undre, utforske ...

Kontaktinformasjon: