Avlyst Avlyst pga. smittevernhensyn: Årsmøte 2020 foredrag om kremturer mellom Finse og Gullfjellet

Fellestur

Dato
1. april kl. 18:00 - 20:30
Passer for
Alle
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Pga smittevernomsyn er årsmøtet utsatt til høsten. Ny dato blir satt opp.

Onsdag 1. april kl 18:00 er det årsmøte i Bergen og Hordaland Turlag. Vi håper å se deg der.

Her får vi foredrag av Sveinung Klyve om kremturer i Vossafjella fra Finse i øst via Rallarvegen til Stølsheimen, Bergsdalen, Voss, Osterfjorden og Gullfjellet i vest, både sommer og vinter.  Vi får tips om de beste rutene og de mest spennende rutene.

Videre skal Hedersknapper og Solrenningsprisen deles ut.

Hedersknappen tildeles kandidater som er medlemmer av Bergen og Hordaland Turlag og har gjort en betydelig innsats som frivillig i Bergen og Hordaland Turlag over minst 10 år.

Solrenningsprisen er en pris som tildeles en person som har utmerket seg spesielt i året som har gått.  Det blir også vist flotte bilder fra turåret 2019.

Tid og sted

Radisson Blu Royal Hotel, Bryggen 5, Kongesal 3+4 kl 18:00. Arrangementet er gratis.

Årsmøtesaker

1. Styrets årsberetning for 2019

2. Årsmelding for 2019

3. Regnskap for 2019

4. Valg av

4.1. Styremedlemmer

4.2. Medlemmer i Kontrollutvalget

4.3. Valkomité

Årsmøtepapirer og regnskap blir lagt ut så snart dette er klart.

Utdeling av Hedersknapp og Solrenningsprisen 2019.

Foredrag av Sveinung Klyve som forteller utdrag av den nye boken han har skrevet:

Foredraget vil med ta deg med på kremturar og toppar frå Finse i aust via Rallarvegen til  Stølsheimen, Bergsdalen, Voss, Osterfjorden  og Gullfjellet  i vest, både sommar og vinter.   Kvar dei dei beste rutene og mest spennande rutene.  Vil du sjå bjørnehiet i Raundalen, ovenatta på Jashaugbu og sjå fangstanlegga i Jordalen eller ta eit bad i ein flott elvekulp på Rallarvegen mellom Upsete og Voss.  Kvifor er Sendedalen så vakker for alle og kvifor bør du ta turen til Finse 17.mai. Har du vore på Kaldavasshytta og sett utsikta frå Vassfjøra eller komme på ski ned «halfpipen» frå Vossaskavlen til Myrdal. Grønahorgi på Voss har sin «eigen« reinsdyrflokk og har du lyst å sjå »istrollet»  på Lønahorgi. 

Desse turane i boka kan du utruleg nok ta som dagstur frå Bergen. Bokprosjektet har teke ca 3 år og skal vera ferdig til jul 2020.

Sveinung Klyve bur på Voss og har gjennom mange år gått høgt og lågt i fjella med fotoapparatet.  Han har laga fleire turbøker og mange artiklar i mellom anna «Sti og varde» og «Turboposten».

Velkommen!

Avlyst pga. smittevernhensyn: Årsmøte 2020 foredrag om kremturer mellom Finse og Gullfjellet

Onsdag 1. april kl 18:00 er det årsmøte i Bergen og Hordaland Turlag. Vi håper å se deg der. Her får vi foredrag av Sveinung Klyve om kremturer i Vossafjella ...

Kontaktinformasjon: