Avlyst Byfjellstrimmen, SKREDDERDALEN - RUNDEMANEN - BRYGGEN, Moderat tempo

Fellestur

Dato
15. mai kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Byfjellstrimmen, Nærtur, Fjelltur
Arrangører
Byfjellstrimmen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Byfjellstrimmen fortsetter. Sammen med inspirerende turledere kan du få fine naturopplevelser i nærområdene våre.  I tillegg får du god trim, turtips og nye turvenner. Vi har turer hver tirsdag og onsdag på kveldstid, samt enkelte torsdagsturer,  fredagsturer og søndagsturer. 

ENDELIG STARTER VI OPP IGJEN!

De ny retningslinjene gir oss anledning til å starte opp igjen med byfjellstrimmen. Det blir begrensninger i antall deltagere og vi må benytte påmelding for å sikre at gjeldende regler og anbefalinger blir fulgt, Vi legger nå planer for de neste månedene og vil begynne å publisere disse fra neste uke.

I første omgang blir det to turer per uke og første turen blir over vidden 17. mai. Informasjon om denne turen publiseres en av de nærmeste dagene.

Turlederne blir nå oppdatert på smittevernshåndtering og skal være klare til å ta dere med på flotte turer på en trygg og god måte. Så langt det lar seg gjøre, vil vi forsøke å starte og avslutte turene på samme sted slik at man kan benytte privatbil til oppmøte.

Etter hvert som nye retningslinjer kommer, vil vi følge disse og forhåpentligvis kunne åpne for flere turer og deltagere på tur etter hvert. Det viktigste vi kan gjøre nå, er å holde nødvendig avstand og følge anbefalinger angående håndhygiene.

Vi gleder oss til å treffe dere igjen!

Hilsen fra oss i Byfjellstrimmen.      

Ta kontakt med turlederne om du har spørsmål til tempo og vanskelighetsgrad

Ta med: Mat og drikke. Ta med hodelykt fra  september til ut i april måned. Brodder ved behov

Du trenger ikke å melde deg på eller være medlem for å bli med på turene. Det koster heller ingenting å delta. Vi oppfordrer likevel om å støtte opp om dette gratis tilbudet gjennom medlemskap. Bli medlem i Bergen og Hordaland Turlag her

Vilkår: Les generelle vilkår som gjelder for deltakelse på alle turene til Bergen og Hordaland Turlag, uavhengig om det er påmelding eller ikke.

Følg oss på Facebook