Kom deg ut-dagen i Sætervika

Arrangement

Dato
6. september 2020 kl. 14:00 - 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Samnanger Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)
Dette arrangementet er over!

DNT arrangerer nasjonal Kom deg ut-dag første søndag i september og Samnanger Turlag inviterer i den forbindelse til gøyal aktivitetsdag i Sætervika.

Vi tar forbehold ifm koronapandemien og evt. antallsbegrensning for arrangementet og evt. endring av reglene, og vil derav avgjøre om vi kan gjennomføre KDU-dagen som planlagt nærmere arrangementsdatoen. Følg med for oppdateringer!

Bli med og skyt med pil og bue, kaste frisbee/erteposer på blink, balansere på line, og spille badminton, fotball, volleyball og boccia. Vi har også litt hjernetrim og klosser, eller du kan bli med oss på elvevandring. Du kan nyte en rolig tur i kano eller ta et forfriskende bad i sjøen. Kanskje finner du krabber i fjæra? Ta med fiskestangen om du ønsker å prøve lykken i sjøen.

Du kan grille medbrakt mat på våre varme bålpanner. Det er mange bord og benker for en pust i bakken og nyte ettermiddagen med oss.

Vi har også en vervestand der du kan få informasjon om DNT og melde deg inn. Barn mottar Turboreven-bamse som innmeldingspremie (tilsendt i etterkant). Kom gjerne innom teltet og ta en prat med oss om medlemsfordeler, turprogram, hytter, dugnad/frivillig arbeid og annet. Kom deg ut - meld deg inn!  

Arrangementet er gratis, åpent for alle og passer for hele familien. Det blir deltakerpremier til alle barn. Turboreven kommer, og vi håper vi ser deg også!

Parkering oppe ved nedkjørselen, det vil være parkeringsvakter som bistår i området. 

Foreldre/voksne er selv ansvarlig for barna de har med seg.
Generelle vilkår du aksepterer ved å delta: http://www.bergenoghordalandturlag.no/Generelle%20vilkår/

Velkommen ut til en hyggelig ettermiddag i idylliske Sætervika!

Kom deg ut-dagen i Sætervika

DNT arrangerer nasjonal Kom deg ut-dag første søndag i september og Samnanger Turlag inviterer i den forbindelse til gøyal aktivitetsdag i Sætervika. Vi tar forbehold ifm koronapandemien og evt. antallsbegrensning for arrangementet og evt. ...

Kontaktinformasjon: