Barnas Turlag: Badetur Neset på Ådland

Fellestur

Dato
25. august 2020 kl. 17:30 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Samnanger Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turbeskrivelse: Vi tar med badetøyet og rusler ut på Neset på Ådland og koser oss med bading i ettermiddag. I år blir det dessverre ikke grilling, men ta med mat og drikke så spiser vi kveldsmaten sammen.

OBS! På grunn av koronasituasjonen må vi ha oversikt over hvem som er med på våre arrangement. Det er derfor påmelding på turene våre. Du trenger ikke være medlem av DNT for å melde deg på, men du må ha/opprette en bruker. Det gjøres i påmeldingen. Der legger du også til andre i husholdningen som skal være med på turen. Det er en begrensning på 40 deltakere på denne turen.

Dersom du er smittet av korona, er i karantene/hjemmeisolering eller har noen form for symtpomer på luftveisinfeksjon eller nedsatt allmenntilstand, skal du ikke møte på aktiviteten/turen. Ellers overholder vi vanlige smitteråd ved å holde avstand og unngå klemming, håndhilsing og annen fysisk kontakt mellom deltakere som ikke tilhører samme husholdning. Vi ber alle respektere reglene, slik at vi kan fortsette å gjennomføre turer i løpet av høsten.

Oppmøte/parkering: Parker ved kirka på Ådland eller ved den nye gravplassen og kom ut på Neset, så finner dere oss der ved grindbygget.

Ta med: Kveldsmat og drikke, badetøy/utstyr og klær etter været ellers. Ta også med antibac e.l. til bruk før mat.

Turen er gratis og åpen for alle. Vi håper å se både nye og kjente fjes.

Foreldre/voksne er selv ansvarlig for barna de har med seg. Husk at turlederne også har egne barn med, så gi gjerne en hjelpende hånd hvis du ser det trengs så alle får en fin tur.

Les generelle vilkår du aksepterer ved å delta på turen, uavhengig av om det er påmelding eller ikke.

Turer kan måtte endres på kort varsel som følge av vær eller andre uforutsette hendelser. Sjekk alltid Facebook eller nettsidene våre for oppdatert informasjon i forkant av en tur.

Barnas Turlag: Badetur Neset på Ådland

Turbeskrivelse: Vi tar med badetøyet og rusler ut på Neset på Ådland og koser oss med bading i ettermiddag. I år blir det dessverre ikke grilling, men ta med mat og drikke så ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Evy Gjerde Urås