Trengereidhotten

Bli med oss på tur til Trengereidhotten. På toppen er det panoramautsikt mot Sørfjorden, Osterøy og kjente topper som Brøknipa og Hananipa.

Oppmøte ved parkeringen på Gullbotn.

Turen er på 9,5 km tur/retur og tar 2-3 timer. Trengereidhotten ligg på 577 moh.

Me går frå parkeringen, 245 moh. og opp i lysløypa på Gullbotn, me fylgjer denne til me kjem til Rett Vest løypa, her fylgjer me denne opp til brua i den øvre skitraseen. Herfra tek me av oppover skogsvegen, me går oppover mot Gullfjellet. Rett før ein krysser elva videre mot Gullfjellet er det skilta til høgre mot Trengereidhotten. Me fylgjer denne stien innover myrene, går forbi Langatjørna og fylgjer stien opp på toppen. Masta på Trengereidhotten ser me store deler av vegen.

På toppen tar me ein matpause og nyt utsikta før me går samme vegen ned igjen.

Ta med: Rikelig med mat og drikke, gode sko, det kan vera ein del våte parti og kle deg etter været. Ta med ekstra varme og vindtette klede, det kan vera kaldt på toppen.

Les generelle vilkår du aksepterer ved å delta på turen, uavhengig av om det er påmelding eller ikke.

Turer kan måtte endres på kort varsel som følge av vær eller andre uforutsette hendelser. Sjekk alltid Facebook eller nettsidene våre for oppdatert informasjon i forkant av en tur.

Trengereidhotten

Bli med oss på tur til Trengereidhotten. På toppen er det panoramautsikt mot Sørfjorden, Osterøy og kjente topper som Brøknipa og Hananipa. Oppmøte ved parkeringen på Gullbotn. Turen er på 9,5 ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Beate Aasebø