Avlyst Turtanken - Norges lengste skitur

Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst pga. smittevernomsyn.

Kan helt vanlige, friluftsinteresserte bergensere dra på ekspedisjon? Turtanken inviterer til foredrag om Norge på langs på ski! Elisabeth Hiis Bergh og Håvar Urdal kastet seg ut i det og la i vei på en nesten 5 måneder lang ekspedisjon våren 2019. Hør om tabber og suksesser, spektakulære naturopplevelser, mestring og det enkle liv. Velkommen til foredrag om Norges lengste skitur!

Sted: Inside Rock Café, Vaskerelvsmauet 7.

PROGRAMMET:

18:00: Dørene åpner

19:00 Velkommen

19:10: Foredrag ved Elisabeth Hiis Bergh og Håvar Urdal

20:00: Pause

20:10: Kahoot, 20 kule tur-spørsmål m/premier fra Platou Sport

20:30: Sosial mingling

OM TURTANKEN:

Det er Bergen og Hordaland Turlag i samarbeid med Platou Sport og Inside Rock Café som står bak denne møteplassen. Målet er å skape en sosial arena for alle turinteresserte og inspirere til tur.

Turtanken arrangeres hver første torsdag i måneden klokken 19–21 på Inside Rock Café i Vaskerelvsmauet 7. Hver gang blir det enten et foredrag eller en temakveld relatert til tur og fritid. Dørene åpner kl 18. Foredrag starter kl 19. Etter foredraget blir det sosialt med Kahoot. Man kan sitte utover kvelden og prate med venner og bekjente. I første etasje selges det gode hamburgere. Er du medlem av Bergen og Hordaland Turlag får du også 20% rabatt på burgerne på Inside Rock Café. Husk medlemskort.

Velkommen!

Turtanken - Norges lengste skitur

Kan helt vanlige, friluftsinteresserte bergensere dra på ekspedisjon? Turtanken inviterer til foredrag om Norge på langs på ski! Elisabeth Hiis Bergh og Håvar Urdal kastet seg ut i det og ...

Kontaktinformasjon: