Friluftsskole i Bergen Høst 10-13 år

Fellestur

Fra dato
5. oktober kl. 09:00
Til dato
9. oktober
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet
Turkode
7928

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg som deltaker og for våre leirledere jobber vi hele tiden med praktiske tilretteleggingstiltak i forhold til smittevern. Vi begrenser gruppestørrelsen, har dagsopplegg og unngår samkjøring og å dele på utstyr. Mer informasjon kommer fortløpende, og programmet vil sannsynligvis endres underveis. Slik det ser ut nå oppfordres det til egen transport til og fra leirene. 

Friluftsskolen er et ferietilbud på dagtid i nærmiljøet for barn i alderen 10-13-år. I samarbeid med Bergen og Omland Friluftsråd vil du som deltaker på Friluftsskolen få haugevis med kjekke opplevelser sammen med andre barn. Vi skal blant annet bli kjent med allemannsretten, få grunnleggende kartforståelse, ha spennende aktiviteter og få vennskap som varer! Dette blir supergøy så det er bare å melde seg på! 

Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne et godt grunnlag for å øke videre interesse for friluftsliv. Friluftsskolen går over 5 dager og er åpen for alle mellom 10 og 13 år. 

Program: Mer informasjon kommer!

Oppmøte: Vi møtes hver dag klokken 09.00

Mandag: Bli kjent og kart og kompass

Tirsdag: Lek og moro

Onsdag: Ekspedisjon

Torsdag: Leirliv, allemannsretten og ferdselskultur

Fredag: Leirliv, lek og avslutning

Pris: Kr 500,- for DNT-medlem/kr 950,- for ikke-medlem

Aktivitetskort: På denne turen kan du bruke aktivitetskort fra Bergen kommune dersom du har fått det. Ring inn for å melde deg på turen til 55 30 48 50, eller send epost til bht@dnt.no. Løpenummer på Aktivitetskort må oppgis ved påmelding.  

Medlemsskapet er personlig. Barn skal ikke meldes på med voksnes medlemsnummer. Husk også å oppgi medlemsnummer hvis du melder på flere (trinn 2 i påmeldingen).  

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding.

Utstyr: Trenger du å låne utstyr? Besøk Skattkammeret i Bergen 
Oppmøte: Varierer, men ca 09.00 - 15.00
Antall plasser: 20

Turledere/Leirledere: 4 stk.
 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Send e-post hild.aase@dnt.no eller ring 55 33 58 21

Kontaktinformasjon: