Føringstur BC Jotunheimen - Store Skagastølstind 2405 moh

Fellestur

Dato
7. juli 2020 kl. 08:00
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangører
DNT fjellsport Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Turkode
830
Dette arrangementet er over!

Tirsdag

NB! For å melde deg på denne føringsturen, må du først være påmeldt BC Jotunheimen. (se https://www.dnt.no/aktiviteter/116073/876795/)

Vi følger fhi sine retningslinjer og DNT smittevernplan for gjennomføring av turer. Mer info under generelle vilkår. 

Turbeskrivelse: Lang og krevende tur til Juvelen i Hurrungane. Deltakere må ha kurs i naturlig sikret klatring for å delta på denne turen.

Varighet: ca 10-12 timer

Utstyr: Ta med turutstyr og klær til alle årstider. DNT fjellsport Bergen stiller med alt nødvendig utstyr til de ulike aktivitetene, inkludert i pris, men dersom du har eget utstyr du ønsker å bruke som klatresele, hjelm, stegjern og isøks kan du gjerne ta med og benytte dette hvis ønskelig.


Generelle vilkår ved påmelding: Les generelle vilkår

Pris: kr 100,- for både medlemmer og ikke-medlemmer. Prisen inkluderer tur med NF-godkjent fører og leie av nødvendig klatreutstyr. 

Det åpnes for at deltakere kan melde seg på to føringsturer hver for å sikre en mest mulig rettferdig fordeling. Gjenværende føringsturer vil fordeles på basecampen.


NB: Vær/forhold kan føre til at turmål endres eller at det blir byttet om på dagene. Opplegget blir uansett tilpasset nivået på deltagerne.

Spørsmål? Har du spørsmål kontakt Bergen og Hordaland Turlag på e-post bht@dnt.no eller på tlf: 55331058

 

Føringstur BC Jotunheimen - Store Skagastølstind 2405 moh

Tirsdag NB! For å melde deg på denne føringsturen, må du først være påmeldt BC Jotunheimen. (se https://www.dnt.no/aktiviteter/116073/876795/) Vi følger fhi sine retningslinjer og DNT smittevernplan for gjennomføring av turer. Mer ...