Føringstur BC Jotunheimen - Klatring på Tronoberget i Lom, nivå 1

Fellestur

Dato
7. juli 2020 kl. 08:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangører
DNT fjellsport Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Reinheimen (se kart)
Turkode
830
Dette arrangementet er over!

Tirsdag

NB! For å melde deg på denne føringsturen, må du først være påmeldt BC Jotunheimen. (se https://www.dnt.no/aktiviteter/116073/876795/

Vi følger fhi sine retningslinjer og DNT smittevernplan for gjennomføring av turer. Mer info under generelle vilkår. 

Turbeskrivelse: Topptauklatring, intro til naturlig sikringsmidler, rapell. Dette passer for deg som er nybegynner eller har klatret en del inne eller på bolter tidligere. Opplegget blir tilpasset deltagernes erfaringsnivå.

Varighet: ca 8 timer

Utstyr: Ta med turutstyr og klær til alle årstider. DNT fjellsport Bergen stiller med alt nødvendig utstyr til de ulike aktivitetene, inkludert i pris, men dersom du har eget utstyr du ønsker å bruke som klatresele, hjelm, stegjern og isøks kan du gjerne ta med og benytte dette hvis ønskelig.

Generelle vilkår ved påmelding: Les generelle vilkår

Pris: kr 100,- for både medlemmer og ikke-medlemmer. Prisen inkluderer godkjente NF-instruktører og leie av klatreutstyr. 

Det åpnes for at deltakere kan melde seg på to føringsturer hver for å sikre en mest mulig rettferdig fordeling. Gjenværende føringsturer vil fordeles på basecampen.


NB: Vær/forhold kan føre til at turmål endres eller at det blir byttet om på dagene. Opplegget blir uansett tilpasset nivået på deltagerne.

Spørsmål? har du spørsmål kontakt Bergen og Hordaland Turlag på e-post bht@dnt.no eller på tlf: 55331058

 

Føringstur BC Jotunheimen - Klatring på Tronoberget i Lom, nivå 1

Tirsdag NB! For å melde deg på denne føringsturen, må du først være påmeldt BC Jotunheimen. (se https://www.dnt.no/aktiviteter/116073/876795/ Vi følger fhi sine retningslinjer og DNT smittevernplan for gjennomføring av turer. Mer ...