Føringstur BC Jotunheimen - Klatring på Skeie 2118 moh

Fellestur

Dato
10. juli 2020 kl. 08:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangører
DNT fjellsport Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Turkode
830
Dette arrangementet er over!

Fredag

NB! For å melde deg på denne føringsturen, må du først være påmeldt BC Jotunheimen. (se https://www.dnt.no/aktiviteter/116073/876795/)

Vi følger fhi sine retningslinjer og DNT smittevernplan for gjennomføring av turer. Mer info under generelle vilkår. 

Turbeskrivelse: Vi går fra Krossbu over Smørstabbreen og opp til foten av Skeie. Her blir det 2 taulengder med klatring på grad 4 og så videre luftig bortover ryggen mot Veslebjørn. Vær og tid avgjør hvor langt vi går før vi returnerer via Leirbreen. 

Krav til deltagerne er brattkort og kurs i naturlig sikret klatring, eller deltatt på intro til klatring på naturlige sikringer i Lom (dag 1) for å delta på denne turen.

Varighet: ca 8-10 timer

Utstyr: Ta med turutstyr og klær til alle årstider. DNT fjellsport Bergen stiller med alt nødvendig utstyr til de ulike aktivitetene, inkludert i pris, men dersom du har eget utstyr du ønsker å bruke som klatresele, hjelm, stegjern og isøks kan du gjerne ta med og benytte dette hvis ønskelig.

Generelle vilkår ved påmelding: Les generelle vilkår

Det åpnes for at deltakere kan melde seg på to føringsturer hver for å sikre en mest mulig rettferdig fordeling. Gjenværende føringsturer vil fordeles på basecampen.

 

Pris: kr 100,- for både medlemmer og ikke-medlemmer. Meld deg inn her om du ønsker medlemskap. Prisen inkluderer tur med NF-godkjent instruktør og lån av bre-, og klatreutstyr.

NB: Vær/forhold kan føre til at turmål endres eller at det blir byttet om på dagene. Opplegget blir uansett tilpasset nivået på deltagerne.

Spørsmål? Har du spørsmål kontakt Bergen og Hordaland Turlag på e-post bht@dnt.no eller på tlf: 55331058

 

Føringstur BC Jotunheimen - Klatring på Skeie 2118 moh

Fredag NB! For å melde deg på denne føringsturen, må du først være påmeldt BC Jotunheimen. (se https://www.dnt.no/aktiviteter/116073/876795/) Vi følger fhi sine retningslinjer og DNT smittevernplan for gjennomføring av turer. Mer ...