Føringstur BC Jotunheimen - Blåisvandring i Eventyrisen

Fellestur

Dato
10. juli 2020 kl. 08:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangører
DNT fjellsport Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Turkode
830
Dette arrangementet er over!

Fredag

NB! For å melde deg på denne føringsturen, må du først være påmeldt BC Jotunheimen. (se https://www.dnt.no/aktiviteter/116073/876795/)

Vi følger fhi sine retningslinjer og DNT smittevernplan for gjennomføring av turer. Mer info under generelle vilkår. 

Turbeskrivelse: Vi kjører til Spiterstulen og går til Svellnosbreen hvor vi leker oss i Eventyrisen. Passer for nybegynnere eller deg som har vært litt på bretur tidligere. 

Varighet: ca 7 timer

Utstyr: Ta med turutstyr og klær til alle årstider. DNT fjellsport Bergen stiller med alt nødvendig utstyr til de ulike aktivitetene, inkludert i pris, men dersom du har eget utstyr du ønsker å bruke som klatresele, hjelm, stegjern og isøks kan du gjerne ta med og benytte dette hvis ønskelig.

Generelle vilkår ved påmelding: Les generelle vilkår

Pris: kr 100,- for både medlemmer og ikke-medlemmer. Meld deg inn her om du ønsker medlemskap. Prisen inkluderer tur med NF-godkjente instruktører og leie av breutstyr. 

Det åpnes for at deltakere kan melde seg på to føringsturer hver for å sikre en mest mulig rettferdig fordeling. Gjenværende føringsturer vil fordeles på basecampen.

NB: Vær/forhold kan føre til at turmål endres eller at det blir byttet om på dagene. Opplegget blir uansett tilpasset nivået på deltagerne.

Spørsmål? Har du spørsmål kontakt Bergen og Hordaland Turlag på e-post bht@dnt.no eller på tlf: 55331058

 

Føringstur BC Jotunheimen - Blåisvandring i Eventyrisen

Fredag NB! For å melde deg på denne føringsturen, må du først være påmeldt BC Jotunheimen. (se https://www.dnt.no/aktiviteter/116073/876795/) Vi følger fhi sine retningslinjer og DNT smittevernplan for gjennomføring av turer. Mer ...