Påmeldingstur: Høsttur til Balestrand

Fellestur

Fra dato
24. august kl. 08:00
Til dato
28. august
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Seniorgruppenibergen, Balestrand, Påmeldingsturseniorbergen, Kviknes
Arrangører
Seniorgruppen i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Fjordane (se kart)
Turkode
643
Dette arrangementet er over!

Så er det klart, det blir høsttur i år også. Tidspunkt 24 – 28 august 2020.  Turen går til vakre Balestrand ved Sognefjorden.

Vi skal bo på Kviknes hotel, og har fått tildelt rom i den nye fløyen.

Det er bestemt at vi må ta oss til Balestrand med egne biler, eller hurtigbåt som går fra Strandkaiterminalen kl 08.00 ank. Balestrand kl 1150.                Honnørpris t/r  kr. 760,-

Første måltid på hotellet blir middag om kvelden, så ta med mat til dagen. Det blir også anledning til tur første dagen , så benytt dertil egnet antrekk.  På hotellet spiser vi frokost, middag, og får med lunsjpakke til turene.

Hjemreise er beregnet til 28 august. Det går båt kl. 07.50 og kl.16.50

Prisen for oppholdet blir kr. 5.000,- pr.person. samme pris for enkeltrom som dobbeltrom. Beløpet betales ved påmelding.

Antall rom som er oss tildelt er 32, så det kan være lurt å finne ut om det er  noen som vil dele et dobbeltrom. Oppgi hvem som skal ha dobbeltrom.

Om kveldene blir det som vanlig orientering om morgendagens tur, og underholdning av  turdeltakerne. Ta med godt humør, gode historier, spørsmål og alt annet som kan være kjekt.

Les våre generelle vilkår for deltakere:Les her.

(påmeldingsturseniorbergen)

Påmeldingstur: Høsttur til Balestrand

Så er det klart, det blir høsttur i år også. Tidspunkt 24 – 28 august 2020.  Turen går til vakre Balestrand ved Sognefjorden. Vi skal bo på Kviknes hotel, og ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Nils Are Klubben
  • Jan Mathiesen