Turboklubben i Kanadaskogen- Hengekøyetur for alle

Fellestur

Dato
11. august 2020 kl. 17:30 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barn, Tur, Turbo
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen, Vestlandet (se kart)
Turkode
7904
Dette arrangementet er over!

Velkommen til Turboklubben i Kanadaskogen! 

Det vil ikke være anledning til å delta på aktivitet uten påmelding. Vi følger FHI sine anbefalinger og DNT sin smitteverninstruks for gjennomføring av aktivitet. Turleder vil sammen med deltakerene gå gjennom hvilke regler for smittevern som gjelder. Pr. dd kan vi ikke låne ut utstyr, eller dele mat.

Husk:
-Håndsprit
- Kle deg etter været, og ta med ekstra klær
- Mat og drikke

Avbud: Vennligst gi beskjed så snart som mulig dersom du ikke kan være med etter påmelding. Ta kontakt med turleder.

 

Hengekøyetur til Krokatjønn for alle (0-12 år)

Oppmøte: Kanadaskogen Friluftsbarnehage v/Spelhaugen

Tid: kl 17.30 - 19.00

Turbeskrivelse: Lett tur fra parkeringsplassen til Krokatjønn. Turen går på en sti, vi tar oss god tid så de minste kan også klare turen selv. Ved vannet henger vi opp hengekøyer og spiser matpakkene våre før vi går tilbake til bilene. 

 

Vi ønsker å ta med så mange barn som mulig og ber derfor om at det er kun en voksen per familie. Maks 20 deltagere totalt. Trenger du å låne hengekøye, vennligst skriv det i kommentarfelt ved påmelding.

 

Om Turboklubben i Kanadaskogen

Turboklubben i Kanadaskogen er en undergruppe av Barnas Turlag (DNT). Turlederne våre har ukentlig friluftlivstilbud i Fyllingsdalen til skolebarn hver uke, og til barnehagebarn annenhver uke. Vi møtes tirsdager kl. 1730-1900. Vi har et svært variert program med turer, hobbyverksted, lager bål, drar på telttur, og har overnattingsturer til Viggohytten. Målgruppen er barn 0-12 år med foreldre og søsken.

Meld deg inn i klubben og se mer informasjon via vår Facebookgruppe.

Turboklubbene er små fritidsklubber i nærmiljøet med fokus på friluftsliv. Målet er å lære barn enkelt og naturvennlig friluftsliv ved å være ute sammen, leke, oppleve, undre, utforske og lære om naturen. Bergen og Hordaland Turlag har i dag 11 ulike Turboklubber med flere på vei. Bli med du også! Se oversikt over våre Turboklubber her

Turboklubben i Kanadaskogen- Hengekøyetur for alle

Velkommen til Turboklubben i Kanadaskogen!  Det vil ikke være anledning til å delta på aktivitet uten påmelding. Vi følger FHI sine anbefalinger og DNT sin smitteverninstruks for gjennomføring av aktivitet. Turleder vil sammen ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Sabine Koch
  • Ingrid Nergaard Fjeldstad