Introkurs havkajakk 6.august og tur til Marmorøyene 9.august (13-17 år)

Fellestur

Fra dato
6. august 2020 kl. 08:00
Til dato
9. august 2020
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Padletur, Dntungbergen
Arrangører
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
549
Dette arrangementet er over!

Har du lyst til å lære mer om kajakkpadling? 

Vi setter opp introkurs havkajakk hvor du kan få våttkort, og en påfølgende padletur søndagen etterpå. Vi drar ut til Askøy for å lære mer om det å padle kajakk torsdag 6 august og få en flott tur sammen ut til Marmorøyen søndag 9.august. 

Program for introkurset torsdag 6.august: Oppmøte kl. 17.50. Aktiv AS på Askøy nærmere Florvåg. Påkledning og fordeling av utstyr, introkurs i havpadling, omkledning og skifte. Avsluttes kl. 21.00. Foreldre som kjører ungdommene kan vente i området, ta seg en tur eller komme tilbake for henting når aktiviteten er over. 

Program for padletur søndag 9.august: Oppmøte ved Skjoldabukta kl.10.00. Vi fordeler utstyr, har litt repetisjon av padleteknikk fra tidligere og padler sammen ut til Marmorøyene. Ute på Marmorøyene kan vi gå i land og spise lunsj sammen. 

Aldersgrense: 13-17 år 

Utstyr: Ullsokker, ullundertøy til å ha på etter padlingen, ekstra sett undertøy og håndkle. Til selve padleturen: Ull lue, solkrem, solbriller, sitteunderlag. Ta med vanntette pakkeposer. 

Mat og drikke: Ta med nistepakke og drikke, gjerne noe varmt på termos. 

Vilkår: Se generelle vilkår

Pris: Gratis for medlemmer, kr. 300 for ikke-medlemmer. Bli medlem her. Inkludert i aktiviteten er turledelse,instruktører og utstyr til padlingen. 

Spørsmål? Ring oss gjerne på tlf: 55 33 58 10, eller send en e-post til: bht@dnt.no

Sjekk ut kule bilder fra våre turer på instagram og følg med DNT ung Bergen på facebook

 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Omar Ole Larsen