Mesternes Mester i Alvøskogen, påmeldingsfrist 22. august

Arrangement

Dato
5. september 2020 kl. 10:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Komdegut
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Barnas Turlag Bergen , DNT ung Bergen , Mathopen Idrettsskole
Turområde
Byfjellene i Bergen (se kart)
Dette arrangementet er over!

5. september inviterer Turlaget i samarbeid med Mathopen Idrettsskole til Mesternes Mester i Alvøskogen. Det kan være 3-5 deltagere per lag.

Mathopen Idrettsskole har de siste årene hatt øvelser i Alvøskogen inspirert av Mesternes Mester på TV. I år går arrangementet i samarbeid med Turlaget som endel av Kom Deg Ut arrangementene.

Alle kan delta, uansett alder. Det er mulig å stille reine barnelag, reine ungdomslag, reine voksen lag eller blanding med både voksne, barn og ungdom :-)

Alle som melder seg på før 22. august er garantert å være med. Er det mer enn maks antall deltagere påmeldt innen da setter vi opp flere arrangement. Det blir premie til de som foreslår en øvelse som vi velger å bruke i Mesternes Mester. Øvelse kan foreslås her: Foreslå øvelse  

Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. Alle tar med seg egen antibac. 

Påmelding av lag gjøres her:  Påmelding lag

Start blir i Mathopen mellom kl. 10.00-12.00 Varighet ca. 3-4 timer

Vi trenger frivillige til å hjelpe til ved aktiviteter og grilling, så hvis det er noen som har mulighet til å hjelpe til, enten ungdommer, foreldre eller besteforeldre, er vi veldig glad for dette :-) Ta isåfall kontakt med Trude på telefon 91 75 54 45 eller på mail til trude.iversen@dnt.no.

Mesternes Mester i Alvøskogen, påmeldingsfrist 22. august

5. september inviterer Turlaget i samarbeid med Mathopen Idrettsskole til Mesternes Mester i Alvøskogen. Det kan være 3-5 deltagere per lag. Mathopen Idrettsskole har de siste årene hatt øvelser i ...

Kontaktinformasjon: