Byfjellstrimmen, LANDÅSFJELLET, rolig/moderat tempo

Fellestur

Dato
1. november kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Byfjellstrimmen, Nærtur, Fjelltur
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Byfjellstrimmen
Turkode
610
Dette arrangementet er over!

Byfjellstrimmen fortsetter. Sammen med inspirerende turledere kan du få fine naturopplevelser i nærområdene våre.  I tillegg får du god trim, turtips og nye turvenner. Vi har turer hver tirsdag og onsdag på kveldstid,  samt enkelte søndagsturer.  Grunnet smittesporing kreves det registrering av alle deltakerne.

 

Turbeskrivelse: Vi starter med en av Landås' styrkeprøver, Sikksakken, men holder tempoet moderat. Vi passerer idylliske Nubben før vi setter kursen videre oppover, etter vi har passert Bergens geografiske midtpunkt. Vi kommer oss opp opp i Korketrekkeren og begynner å få fin utsikt. Når vi er oppe, tar vi ned igjen eggen som leder ned igjen til Korketrekkeren. Her finner vi et lunt, fint sted og setter oss og har en god pause. Alt etter været kommer vi ned på Montana og følger veien ned igjen til oppmøtested, eller vi går Sikksakken ned igjen også - om det ikke er veldig vått.

Trasé: Landåslien - Sikksakken - Nubben - Korketrekkeren - Ulriken - Eggen ned igjen til Korketrekkeren - Montana - Landåslien

Turledere: Lise Sørfonn (tlf. 92899457), Marit Skotvoll (tlf. 97551264)

Oppmøte: Landåslien, ved lekeplassen i krysset til Kolstien. (se kart)

Parkering: Det er parkering i gate

Stigning: Ca. 500 hm

Distanse: Ca. 8 km

Varighet: Ca. 4 timer

Gradering av turen: Middels

Ta kontakt med turlederne om du har spørsmål til tempo og vanskelighetsgrad

Ta med: Mat og drikke. Ta med hodelykt fra  september til ut i april måned. Brodder ved behov

Du trenger ikke å melde deg på eller være medlem for å bli med på turene. Det koster heller ingenting å delta. Vi oppfordrer likevel om å støtte opp om dette gratis tilbudet gjennom medlemskap. Bli medlem i Bergen og Hordaland Turlag her

Vilkår: Les generelle vilkår som gjelder for deltakelse på alle turene til Bergen og Hordaland Turlag, uavhengig om det er påmelding eller ikke.

Følg oss på Facebook

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Marit Skotvoll
  • Lise Sørfonn