Avlyst Klart det går: Tur og juleavslutning ved Skomakerstuen

Fellestur

Dato
6. desember 2020 kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Funksjonshemmede
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Barnas Turlag Bergen
Turkode
611
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Turen er avlyst grunnet smittevernomsyn.

Vil du oppdage nye, fine turområder i Bergen? Ta del i et sosialt og inkluderende fellesskap? Vi ønsker velkommen til turer og aktiviteter, tilrettelagt for personer med fysiske funksjonsnedsettelser. Familie og venner er velkommen til å bli med.

Søndag 6. desember - Tur og juleavslutning ved Skomakerstuen

Oppmøte: Torgallmenningen, ved Den Blå Steinen. Tidspunkt kommer.

Turbeskrivelse: Vi arrangerer tur fra Søre Kamvei opp til Skomakerstuen, der vi samles for juleavslutning. De som ønsker blir med å ta Fløibanen, og går fra Fløyen til Skomakerstuen. Det blir mat, mimring fra årets turer og god stemning. Mer info kommer.

Ta med: Niste, sitteunderlag, vann og gode, varme klær. Varm drikke på termosen om du ønsker.

Pris: Turlaget kan dekke utgifter til ledsagere eller spesialtransport ved behov.

Påmelding: Påmelding er obligatorisk grunnet koronasituasjonen. Kontakt Sigrid (nr. 908 50 308 / mail sigrid.kvaale.myksvoll@dnt.no) for påmelding. Dersom du har tilknytning til Blindeforbundet, kontakt Silje Thon (nr. 480 70 372). Påmelding innen 4. desember. Du er først påmeldt etter at du har mottatt bekreftelse på dette. 

Ved behov for ledsager: Dersom du har behov for ledsager har du selv ansvar for smittevern og sikkerhet knyttet opp mot covid-19, og ellers vurdere gode og trygge løsninger for deg. Våre frivillige turledere skal som alle andre holde minst 1 meter avstand til andre, og kan ikke bidra som ledsagere. 

Generelle vilkår og smittevern: Bergen og Hordaland Turlag forholder seg til DNT sin smitteverninstruks for aktivitet knyttet til covid-19. Les generelle vilkår for deltakelse på BHT sine aktiviteter. Våre frivillige turledere er alle kurset i DNT sine retningslinjer for smittevern, og skal sørge for å gjennomføre en trygg og fin tur. Velkommen!

Takk til Vestland Fylkeskommune og Bergen kommune for økonomisk støtte som gjør prosjektet mulig.

Kontaktinformasjon: