Padlekurs kajakk 9-11 år

Kurs

Dato
1. oktober kl. 17:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Kurs, Padlekurs, Padle, Padlingforbarn
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet
Turkode
455
Dette arrangementet er over!

Velkommen til introkurs i kajakkpadling i samarbeid med God Tur sine dyktige instruktører. Er du mellom 9-11 år, er dette en morsom og lærerik aktivitet å være med på! Bli med på et spennende og lærerikt kurs der du blir glad i vannet, tester balansen, hopper i vannet, og lærer masse padletriks!

Oppmøtested: Parkeringsplass ved Tennebekktjørna (øverst i Nipedalen).

Tid: Kurset varer fra kl 17:00- 20:00, i Tennbekktjørna Friluftsområde.

Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår.

Om kurset: Vi ønsker at barna skal bli trygge i vannet og ta egne vurderinger og valg. De vil lære gjennom lek, ved å hoppe inn og ut av kajakkene, ta ansvar for utstyret sitt, og ha fokus på sikkerhet.  De vil få trene på redninger i kajakkene og være inkludert i sin egen læring.

Bekledning: No litt utpå høsten er bekledning ekstra viktig. Ha på ullundertøy, inkludert ullsokker og ullue. Ha med håndkle og ekstra ulltøy, og god fleece/tjukk ullgenser, til skift etter kurs. Ta også med sitteunderlag og drikke (varm drikke på termos er lurt). Vi fyrer opp bål :)

Pris: Medlemspris for barn (0-12 år) kr. 490,-. Ikke-medlem kr. 650,- Bli medlem? Prisen inkluderer instruksjon og leie av alt nødvendig utstyr, inkludert våtdrakt. 

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før påmelding. 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1295,- Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

 

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turleder:

  • Ronny Riise