Turboklubben i Kanadaskogen- Høstens første bål! (for alle 0-12 år)

Fellestur

Dato
22. september kl. 17:30 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Barn, Tur, Turbo
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen, Vestlandet (se kart)
Turkode
7904
Dette arrangementet er over!

Velkommen til Turboklubben i Kanadaskogen! 

Endelig høst, og endelig er bålsesongen i gang igjen! Så vi skal lage høstens første bål. Ta med noe du vil varme på bålet (pølser, marshmallows, fiskekaker, ostesmørebrød - ingen grenser). Vi går en liten tur fra Spelhaugen til ulvelekeplassen der vi tenner bål.

Tid: 17.30 - 19.00

Oppmøte: Kanadaskogen Friluftsbarnehage v/Spelhaugen (se markør i kart)

Husk:

  • Sitteunderlag
  • Kle deg etter vær og ta med ekstra klær
  • Mat og drikke
  • Håndsprit
     

Det vil ikke være anledning til å delta på aktivitet uten påmelding. Vi følger FHI sine anbefalinger og DNT sin smitteverninstruks for gjennomføring av aktivitet. Turleder vil sammen med deltakerene gå gjennom hvilke regler for smittevern som gjelder. Vi ønsker å ta med så mange barn som mulig og ber derfor om at det er kun en voksen per familie. Maks 25 deltagere totalt.

OBS: Du/dere er ikke påmeldt før du får bekreftelse på email!

Avbud: Vennligst gi beskjed så snart som mulig dersom du ikke kan være med etter påmelding. Ta kontakt med turleder.

 

Om Turboklubben i Kanadaskogen

 

Turboklubben i Kanadaskogen er en undergruppe av Barnas Turlag (DNT). Turlederne våre har ukentlig friluftlivstilbud i Fyllingsdalen til skolebarn hver uke, og til barnehagebarn annenhver uke. Vi møtes tirsdager kl. 1730-1900. Vi har et svært variert program med turer, hobbyverksted, lager bål, drar på telttur, og har overnattingsturer til Viggohytten. Målgruppen er barn 0-12 år med foreldre og søsken.

Meld deg inn i klubben og se mer informasjon via vår Facebookgruppe.

Turboklubbene er små fritidsklubber i nærmiljøet med fokus på friluftsliv. Målet er å lære barn enkelt og naturvennlig friluftsliv ved å være ute sammen, leke, oppleve, undre, utforske og lære om naturen. Bergen og Hordaland Turlag har i dag 11 ulike Turboklubber med flere på vei. Bli med du også! Se oversikt over våre Turboklubber her

Turboklubben i Kanadaskogen- Høstens første bål! (for alle 0-12 år)

Velkommen til Turboklubben i Kanadaskogen!  Endelig høst, og endelig er bålsesongen i gang igjen! Så vi skal lage høstens første bål. Ta med noe du vil varme på bålet (pølser, marshmallows, ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Sabine Koch