Padlekurs: NPF Grunnkurs havpadling (16-26 år)

Kurs

Fra dato
15. mai kl. 10:00
Til dato
16. mai
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Kurs, Padlekurs, Padling, Hav, Kajakkpadling, Sjø, Ungdom, Dntungbergen, Aktivitetskort
Arrangører
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen (se kart)
Turkode
503
Dette arrangementet er over!

De av dere som alltid har drømt om å mestre kajakkens egenskaper har nå en gylden sjanse. Dette kurset følger kursstigen til Norges Padleforbund (NPF). Her lærer du grunnleggende padleteknikk samt redning og sikkerhet på sjøen. Vi samarbeider med Riise friluftsliv i gjennomføringen av dette kurset. Gjør deg klar til to fine og lærerike dager i det våte element! 

Smittevern

Vi følger råd angående gjennomføring av kurs, og har en egen smitteverninstruks i DNT. Koronaberedskap og smitteverninstruks i DNT

Oppmøtested: Mildevågen. Bussforbindelse er rute 53 fra Birkelandsskiftet til Milde snuplass 

Oppmøtetid:  Kurset starter kl 10.00 lørdag 15.mai og søndag 16.mai

Aldersgrense: 16-26 år 

Turbeskrivelse: De av dere som alltid har drømt om å mestre kajakkens egenskaper har nå en gylden sjanse. På dette havkajakk‐kurset lærer du basis kajakkpadleteknikk samt redning og sikkerhet på sjøen. Dette er kurset alle nybegynnere bør ta før man legger ut på tur på egen hånd, eller kurset for den mer erfarne padleren for å få mer innsikt i kajakkteknikk. På pensumlista står effektive framdriftstak, manøveringsteknikker og kameratredning. Vi prøver å gjennomføre all undervisning på vann, så gjør deg klar for to fulle dager med kajakkpadling! Alle får utstedt våttkort etter endt kurs. 
 
Riise friluftsliv har lang erfaring med kajakkurs, guiding og friluftsopplevelser! Riise friluftsliv har hyggelige og erfarne instruktører som er kjent for alltid å skape en god stemning. Alle er utdannet av NPF, BCU eller tilsvarende. 

Lørdag 15.mai: Kurset varer fra kl 10-18. 

Søndag 16.mai: Kurset varer fra kl 10-18.  

Mat: Alle deltakere bringer med egen mat og drikke. Lurt å ha med enkel energimat som kan spises underveis på kurset og vannflaske som kan festes på kajakken. 

Turleder: Nina, tlf. 91800740

Utstyr: Alt kajakkutstyr (inkl våtdrakt) er inkludert i prisen, bortsett fra hansker og hette. Husk å ta med tørre og varme klær. Er det kaldt anbefales det å ha på ullundertøy under våtdrakten.  

Les våre generelle vilkår som gjelder ved deltakelse før påmelding.

Pris: kr 1550 for medlemmer, kr 1950 for ikke-medlemmer. Meld deg inn her dersom du ikke er medlem. Sikkerhetsutstyr koordineres av instruktører. Inkludert i prisen er leie av utstyr, instruktør, turledelse, reise t/r Bergen - turområde begge dager. 

Aktivitetskort: På denne aktiviteten kan du bruke aktivitetskort. Send en påmelding med navn, telefonnummer, fødselsdato og epost til rune.mo-bjorkelund@dnt.no med bilde av aktivitetskortet ditt.
 
Spørsmål? Har du spørsmål om turen kan du kontakte administrasjonen på telefon 55 33 58 10  eller e-post: bht@dnt.no 

(kurs)

Padlekurs: NPF Grunnkurs havpadling (16-26 år)

De av dere som alltid har drømt om å mestre kajakkens egenskaper har nå en gylden sjanse. Dette kurset følger kursstigen til Norges Padleforbund (NPF). Her lærer du grunnleggende padleteknikk ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ronny Riise
  • Nina Tveite