Trilletur: Paradisstranden

Fellestur

Dato
5. november 2020 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Barnasturlag, Trilletur
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen, Vestlandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

Trilleturene passer for nybakte mødre og fedre, i permisjon, eller foreldre ellers, som gjerne vil gå på tur med andre som har barn i vogn. Uforpliktende, god trim og sosial hygge er tre passende stikkord for disse turene.

Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. Alle tar med sin egen antibac. 

Turen starter ved Tveitervannet. Vi går der fra mot Gamlehaugen. Paradisstranden, som er en gang- og sykkelvei, tar oss fra Gamlehaugen til Nesttun sentrum. Veien er flatt og ligger flott til, der store deler av veien er skjermet for trafikk og støy. På Nesttun tar vi bybanen tilbake. De som vil kan dra på kafé på Nesstun.

Oppmøte: Sletten Senter, kl. 11.00

Trilleturleder: Branka Vojnovic Tlf er 47066506

Les våre generelle villkår

Om Trilleturlederen: Det er frivillige som stiller opp som trilleturledere på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, så har vi kart og forslag til trilleturruter tilgjengelige. Det er derfor en ganske enkel, og mest sosial oppgave å være trilleturleder. 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1295,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ønsker du å lede en trilletur? Ønsker du mer informasjon om dette?

Ring Barne- og nærmiljøansvarlig, Linn, i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 33 58 21 eller send epost: bht@dnt.no

Trilletur: Paradisstranden

Trilleturene passer for nybakte mødre og fedre, i permisjon, eller foreldre ellers, som gjerne vil gå på tur med andre som har barn i vogn. Uforpliktende, god trim og sosial hygge er ...

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no