Selefjellet rundt med Onsdagsgruppa

Fellestur

Dato
17. mars kl. 10:30 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Selefjellet
Arrangører
Sotra Øygarden Turlag, Bergen og Hordaland Turlag

På grunn av Covid-19, må vi som ansvarlig arrangør, ha påmelding med navn og kontaktinformasjon i forkant av hver tur. Det blir navneopprop ved oppmøte. Husk 1 m avstand, personlig antibac og eventuelt munnbind

Oppmøte:  Nedre parkeringsplass ved Fjell kyrkje kl 10.30

Vi samler oss i biler og kjører sørover til Tofterøy skulehus på Tofterøy i tidligere Sund kommune. Kjøretid hver vei er ca 25 minutter. Parkering ved skulehus.

Dette er en tur med middels vanskelighetsgrad. Varighet på ca 3 timer. Kjøretid kommer i tillegg

Vi går på god sti, sti med røtter, svaberg og noen våte myrparti. Vi går også ca 400 m på asfalt gjennom deler av bebyggelse på Hummelsund før vi kommer inn på natursti tilbake til skulen.

Fra Selefjellet er det fantastisk utsikt selv om det bare er 84 m høyt. Under krigen hadde tyskerne en observasjonspost her.

Vi går i variert og vakker kystnatur. Hummelsund er en kjent losplass med flott bebyggelse.

Ta med mat og drikke. Godt skotøy er lurt når du skal forsere myrparti 

Turen vil ta ca 4 timer inkl kjøring og spisepause og klassifiseres som middels. Husk imidlertid at dette er anslag og kan være væravhengig - og selvsagt avhengig av den enkeltes form.

Turleder blir: Ove Foldnes og Tormund Wågø

Velkommen på tur om du er medlem eller ikke. Men som medlem støtter du Sotra Øygarden Turlag som er et lokallag under Bergen og Hordaland Turlag. Din støtte hjelper oss å holde aktivitetene i gang. Du kan lese mer om medlemskap og melde deg inn her:  

Generelle vilkår er som for Bergen og Hordaland Turlag.Les her: 

Selefjellet rundt med Onsdagsgruppa

På grunn av Covid-19, må vi som ansvarlig arrangør, ha påmelding med navn og kontaktinformasjon i forkant av hver tur. Det blir navneopprop ved oppmøte. Husk 1 m avstand, personlig ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ove Foldnes
  • Tormund Wågø