Tur med onsdagsgruppa, Fjell - Storavatnet - Morland - Gardafjellet - Fjell

Fellestur

Dato
20. januar kl. 10:30 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangører
Sotra Øygarden Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)
Dette arrangementet er over!

På grunn av Covid-19, må ansvarlig arrangør ha påmelding med navn og kontaktinformasjon, før hver tur. Påmeldingsfrist er kl 24:00 dagen før. Det blir navneopprop ved oppmøte. Husk: 1 m avstand, personlig antibac og eventuelt munnbind.

Turen starter på nedre parkereinsplass ved Fjell kyrkje. Vi går på Kyrkjestien mot Morland. Ved "krysset" nord- øst av Liavatnet, går vi inn på stien mot Storavatnet og videre langs dette til Morland. Fra Morland går vi litt vestover, for deretter å svinge opp i terrenget mot sør. Vi passerer Tjørnasteinsvatnet på vei til Gardafjellet. Siste del av turen går ned fra Gardafjellet, inn på Kyrkjestien og tilbake til parkering på Fjell.  

Som alltid, på tur på våre kanter, er det en god del våte partier vi skal forsere. Det er lagt ut endel klopper, men det er fremdeles mange muligheter for å bli våt på beina. På denne årstid er det selvsagt mulighet for frost og glatt føre, så vær nøye med valg av fottøy. Turen er ca' 7,5 km og er beregnet til å ta ca' 4,5 time.

Velkommen på tur! 

Du er velkommen om du er medlem eller ikke. men, som medlem støtter du Sotra Øygarden Turlag som er et lokallag under bergen Hordaland Turlag. Din støtte hjelper oss til å holde aktivitetene i gang. Du kan lese mer om medlemskap her: https://sotraoygarden.dnt.no/medlemskap/

Generelle vilkår for Sotra Øygarden Turlag som for Bergen og Hordaland Turlag, les her:  

 

Tur med onsdagsgruppa, Fjell - Storavatnet - Morland - Gardafjellet - Fjell

På grunn av Covid-19, må ansvarlig arrangør ha påmelding med navn og kontaktinformasjon, før hver tur. Påmeldingsfrist er kl 24:00 dagen før. Det blir navneopprop ved oppmøte. Husk: 1 m ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Terje Audun Salmo
  • Håkon Fjell