Friluftsskole 8 Vikjo, Dimmelsvik 10-13 år

Fellestur

Fra dato
9. august kl. 09:00
Til dato
13. august kl. 15:00
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, , Barn, Friluftsskolen, Sommerleir
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Barnas Turlag Bergen , Barnas Turlag Kvinnherad , Kvinnherad Turlag , Friluftsrådet Vest , Kvinnherad kommune
Turområde
Vestlandet
Turkode
7928

Velkommen til Friluftsskolen!

Friluftsskolen er et ferietilbud på dagtid i nærmiljøet for barn i alderen 10-13 år. Du som deltaker på Friluftsskolen vil få masse kjekke opplevelser sammen med andre barn. Vi skal blant annet bli kjent med allemannsretten, lage god mat på bål, bade masse og ellers ha spennende aktiviteter. Dette blir supergøy så det er bare å melde seg på! Er været ok vil det bli en overnatting ute fra torsdag til fredag. Da vil oppmøte bli senere på torsdag. 

Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne en god start/slutt på sommerferien gjennom lek og det skal være med å gi et godt grunnlag for å øke videre interessen for friluftsliv. Friluftsskolen går over 5 dager og er åpen for alle mellom 10 og 13 år. 

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg som deltaker og for våre leirledere jobber vi med praktiske tilretteleggingstiltak. Mer informasjon kommer fortløpende, og programmet vil mulige endre seg underveis. Det oppfordres egen transport til og fra. 

Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår.

Program: Det vil bli sendt ut e-post med informasjon til alle foreldre i forkant av leiren med oppmøte tid og sted. Selve programmet er under planlegging og vil bli presentert for barna ved oppstart. I tillegg til masse lek og bading skal alle ha vært gjennom leirliv, mat på bål, allemansretten og sporløs ferdsel, innføring i bruk av kart og kompass og en lengre ekspedisjon (dagtur). Blir det overnatting legges dette til torsdag til fredag og da vil oppøte torsdagen være kl. 12.00. Da vil også fredagen blir kortere og avsluttes etter frokost og rydding. Dette vil dere få mer informasjon om når det nærmer seg. 

Trenger du å låne utstyr? Ta kontakt med Bua i Kvinnherad

Pris: Kr 650,- for DNT-medlem/kr 790,- for ikke-medlem, 

Medlemsskapet er personlig. Barn skal ikke meldes på med voksnes medlemsnummer. Husk også å oppgi medlemsnummer hvis du melder på flere (trinn 2 i påmeldingen).  

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding.

Turledere/Leirledere: 4 stk.
Påmelding: innen 1. juni til BHT via våre nettsider 

Støtt Kvinnherad Turlag/Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Spørsmål? Send e-post hild.aase@dnt.no eller ring på tlf. 55 33 58 25 / 92645413

Kontaktinformasjon: