Friluftsskole 9 Herdla 10-13 år

Fellestur

Fra dato
9. august kl. 09:00
Til dato
13. august kl. 15:00
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, , Barn, Friluftsskolen, Sommerleir
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Askøy Turlag , Barnas Turlag Bergen , Norway , Herdla museum , Askøy kommune
Turområde
Vestlandet
Turkode
7929
Dette arrangementet er over!

Velkommen til Friluftsskolen!

Få en god start på sommerferien ved å bli med på en av våre Friluftsskoler! Herdla er et utrolig spennende område med tilgang til turstier i  nydelig natur, flotte bademuligheter, spennende historie og et rikt dyreliv der det blant annet er det rikeste fugleområdet i Hordaland.

Friluftsskolen er et ferietilbud på dagtid i nærmiljøet for barn i alderen 10-13 år. I samarbeid med Bergen og Omland Friluftsråd vil du som deltaker på Friluftsskolen få haugevis med kjekke opplevelser sammen med andre barn. Vi skal blant annet utforske bunkerser og den fantastiske naturen og fuglelivet som Herdla byr på,  ha spennende aktiviteter og få vennskap som varer! Vi legger opp til en overnatting i hengekøyer og under åpen himmel om været tilater.

Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne en god start på sommerferien gjennom lek og det å være ute sammen med andre barn gi et godt grunnlag for å øke videre interesse for friluftsliv. Friluftsskolen går over 5 dager og er åpen for alle mellom 10 og 13 år. 

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg som deltaker og for våre leirledere jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi begrenser gruppestørrelsen, barna tar med egen matpakke og vi unngår å dele på utstyr. Mer informasjon kommer fortløpende, og programmet vil  endre seg underveis. Det oppfordres egen transport til og fra. Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår.

Program: Det vil bli sendt ut e-post med informasjon til alle foreldre i forkant av leiren med oppmøte tid og sted. Blir det overnatting legges dette til torsdag til fredag og da vil oppøte torsdagen være kl. 12.00. Da vil også fredagen blir kortere og avsluttes etter frokost og rydding. Dette vil dere få mer informasjon om når det nærmer seg. 

Pris: Kr 650,- for DNT-medlem/kr 790,- for ikke-medlem

Støtt Bergen og Hordaland Turlag/Askøy Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her. Medlemsskapet er personlig. Barn skal ikke meldes på med voksnes medlemsnummer. Husk også å oppgi medlemsnummer hvis du melder på flere (trinn 2 i påmeldingen).  

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding.

Utstyr: Trenger du å låne utstyr? Ta kontakt med BUA på Kleppestø

Turledere/Leirledere: 5 stk.
Påmelding: via våre nettsider 

Støtt Askøy Turlag/Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster kr. 140,- for et helt år. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Spørsmål? Send e-post hild.aase@dnt.no eller ring på tlf. 55 33 58 25/ 926 454 13

Kontaktinformasjon: