Klatrepark og rafting på Voss (13-17 år)

Fellestur

Dato
11. august kl. 07:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Klatretur, Klatrepark, Rafting
Arrangører
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
548
Dette arrangementet er over!

En morsom og actionfylt dag for deg som vil prøve  klatring og rafting. Vi utforsker  klatreparken på Voss og tester etterpå ut rafting ved Voss raftingsenter. Det blir varm lunsj ved Elvatun restaurant og friluftsspa. 

Smittevern

Vi følger råd angående gjennomføring av kurs, og har en egen smitteverninstruks i DNT. Koronaberedskap og smitteverninstruks i DNT

Program:  

Når vi ankommer Voss blir vi hentet og fraktet opp til klatreparken. Fra kl.10.00 og utover får vi utfolde oss i den store klatreløypa. Varighet ca.2 timer inkl.instruksjon.  

 Kl.14.00 Lunsj i Elvatun Restaurant og Friluftsspa. 

Fra kl.15.00 White-Water Rafting. 

Hvem passer dette for?  13-17 år. De som liker høyder, fart og spenning. 

Oppmøtetid: Onsdags morgen 11.august  kl. 07:30, avreise kl. 07.54. På Voss: 09.04. 

Oppmøtested: Jernbanestasjonen i Bergen, utenfor billettautomatene. Vi tar regiontoget til Voss. Kjøp billetter på forhånd, regiontoget kan bli fullt.  

Retur: Onsdag ettermiddag

Utstyr du må ha med: Klær som holder deg varm og god, men som også er fleksible. Ull fra topp til tå til å ha under våtdrakten til rafting. Håndkle, tørre klær/sokker til etter rafting, litt matpakke og drikke. Det blir servert lunsj, men ta gjerne med ekstra matpakke og drikke til reisen. 

Pris: kr  800 for medlemmer. kr 1100 for ikke-medlem. Ikke medlem? Meld deg inn her. Prisen inkluderer aktivitet med utstyr og godkjent padleinstruktør, samt transport fra og til togstasjonen på Voss.
Les våre generelle vilkår som gjelder ved deltakelse før påmelding.

Våre DNT ung turer er sponset med midler fra Frifond.

Turledere: Inger (47701266) og Hanna

Spørsmål? Ta kontakt med Bergen og Hordaland Turlag på e-post bht@dnt.no eller tlf. 55 33 58 10

Aktivitetskort: På denne aktiviteten kan du bruke aktivitetskort. Send en påmelding med navn, telefonnummer, fødselsdato og epost til rune.mo-bjorkelund@dnt.no med bilde av aktivitetskortet ditt.

Medlemskap i DNT

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Inger Langeland
  • Hanna Grong Alvsåker