Bamselunsj og uteleik på Risvollan

Fellestur

Dato
6. mars kl. 12:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, , Akedag, Bamsetur, Vintermoro, Mat-I-Det-Fri, Hverdagsfriluftsliv, Barnasturlagtrondheimøst
Arrangører
Barnas Turlag Trondheim Øst, Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Ta med bamsen din på tur! Bamse sitter mest inne og ser ut av vinduet, og trenger også å bli luftet. Barnas Turlag Trondehim øst legger denne dagen tilrette for at også bamsen for seg en real naturopplevelse!

Dere finner oss i Stordalen mellom Sollia og fotballbanen. Vi fyrer opp bålpanna og koser og leker oss ute. Barnas Turlag Trondheim Øst stiller med bamase zipline. Ta gjerne med akebrett og mat til å varme på bålet. Vi setter også pris på om alle tar med et par vedkubber hver :)

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer og kurs er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt.

NB! Det i en tidsavgrenset periode kun er åpenet for at  personer bosatt i samme kommune som turen går i, kan delta på våre arrangement, jamfør gjeldende smittevernsanbefalinger. Denne turen er berørt av denne begrensningen.

Velkommen!

Alle har ansvar for egne barn på alle våre Barnas Turlags arrangement.

Bamselunsj og uteleik på Risvollan

Ta med bamsen din på tur! Bamse sitter mest inne og ser ut av vinduet, og trenger også å bli luftet. Barnas Turlag Trondehim øst legger denne dagen tilrette for ...

Kontaktinformasjon:

  • BT Trondheim Øst
  • Tlf. 73924200
  • E-post: tt@dnt.no