Byfjellstrimmen, ALVØSKOGEN, rolig/moderat tempo

Fellestur

Dato
3. mars kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Byfjellstrimmen, Nærtur, Fjelltur
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Byfjellstrimmen
Turkode
610

Sammen med inspirerende turledere kan du få fine naturopplevelser i nærområdene våre.  I tillegg får du god trim, turtips og nye turvenner. 


Turbeskrivelse: Bli med på en rolig og mindre krevende tur langs grusveien i Alvøskogen. Vi starter turen på parkeringsplassen ved Storavatnet terminal og går langs grusveien innover til Småvatnet. Her tar vi en fin pause og har mulighet til å kikke litt på de gamle møllene i Gullaksdalen. På returen tar vi en liten avstikker på ca. 1 km langs sti før vi kommer ut på grusveien ved Slettebakken. Herfra går vi mot Alvøparken og inn på lysløypen og vi følger denne ett stykke før vi går grusveien tilbake til start.

Trasé: Storavatnet terminal - Alvøskogen - Småvatnet - Lysløypen - Storavatnetterminal

Turledere: Helen Christiansen (tlf. 45066009), Thomas Ellingsen (tlf. 98890775)

Oppmøte: Pendler parkeringen ved Storavatnet terminal (se kart)

Parkering: Det er mulig å parkere på parkeringsplassen mot avgift.

Stigning: Ca. 150 hm

Distanse: Ca. 6.5 km

Varighet: Ca. 3 timer

Gradering av turen: Enkel

Turen krever påmelding:

*Påmeldingen går i 3 steg: Opplysninger om deltakere, kontaktinformasjon og en oppsummering. Under oppsummeringen må du godta vilkårene og bekrefte påmeldingen. Du vil motta en e-post hvor påmeldingen bekreftes.

Dersom du allikevel ikke får anledning til å delta er det fint om du sender en SMS til turleder senest 3 timer før turstart slik at noen på ventelisten kan få din plass.

Ta kontakt med turlederne om du har spørsmål til tempo og vanskelighetsgrad

Ta med: Mat og drikke. Ta med hodelykt fra  september til ut i april måned. Brodder ved behov

Turen er gratis for medlemmer og koster kr. 30 for andre. Vi oppfordrer alle tll å støtte opp om dette tlbudet gjennom medlemskap. Bli medlem i Bergen og Hordaland Turlag her

Vilkår: Les generelle vilkår som gjelder for deltakelse på alle turene til Bergen og Hordaland Turlag, uavhengig om det er påmelding eller ikke.

Følg oss på Facebook