Friluftskveld ved Tennebekktjørna

Fellestur

Dato
8. desember 2021 kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Utviklingshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Tilrettelagtfriluftsliv, Friluftslivtilrettelagtforutviklingshemmede, Ftu
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
611
Dette arrangementet er over!

Bergen og Hordaland Turlag ønsker velkommen til friluftskvelder i Bergen én onsdag i måneden. Dette er et tilbud åpent for alle, med fokus på tilrettelegging for personer med utviklingshemming og deres familie, venner og støtteapparat.

Vi går tur og finner på gøye aktiviteter. Vi koser oss ved bålplassen og nyter kveldsmaten vår sammen. Det kreves ingen spesielle ferdigheter eller kunnskap om friluftsliv for å delta. PS! Med snøen som ligger i Bergen nå kan det være fremkommeligheten er noe lavere enn normalt, vær obs på dette. Ta kontakt ved spørsmål.

Oppmøtested: Tennebekktjørna friluftsområde kl. 18:00. Se etter våre frivillige arrangører med gul refleksvest. 

Kollektiv transport: Busslinje 44 går fra Gravdal til Nipedalen. Tar man buss fra andre steder innebærer det bussbytte. Velg først en buss som stopper ved Lyngbø rv 555 (motorveien). Gå så til busstopp langs den andre veien (Lyderhornveien) til busstoppet "Lyngbø C", hvor man går på linje 44 som går til Nipedalen. Sjekk eksakte tider på skyss.no, eller ta kontakt om du trenger hjelp.  

Parkering: Parkeringsplass øverst i Nipedalen. Trykk her for oversikt på kartet.

Ta med: Sitteunderlag, varme klær og mat. Vi tenner bål så ta gjerne med noe som kan grilles. Ta gjerne med hodelykt om du har. Våre frivillige arrangører stiller med varm drikke til alle, så husk å ta med egen kopp om du vil smake.

Pris: Friluftskveldene er gratis. Turlaget dekker utgifter til ledsagere og transport ved behov.

Påmelding: Ingen krav om påmelding, det er bare å komme.

Ledsagere: Det er en forutsetning for å delta at alle deltakere som har behov for ledsager stiller med dette. 

Smitevern: Vi følger nasjonale retningslinjer samt DNT sin smitteverninstruks.  Arrangementet foregår utendørs og det er gode muligheter til å holde avstand mellom kohorter.

Følgende regler gjelder for gjennomføringen av turer og aktivitet:

  • Man skal holde minst èn meters avstand til alle som ikke tilhører samme kohort. Vær også oppmerksom på at det kan være nasjonale eller lokale innstramminger som krever større avstand.
  • Turlederen har ansvar for at regler og retningslinjer følges. Om deltakere ikke følger turlederens anmodninger kan vedkommende bli bedt om å forlate turgruppen.
  • Unngå håndhilsning, klemming og all annen form for fysisk kontakt mellom deltakerne og turledere.
  • DNT har ingen ekstraordinære aldersbegrensninger for våre aktiviteter (dette gjelder både deltakere og turledere).
  • Alle må medbringe nødvendig personlig utstyr, inkludert antibac, og det skal i minst mulig grad deles på utstyr i gruppen.
  • Det er tillat med bruk av delt fellesutstyr, men den ansvarlige for aktiviteten skal påse at alle er nøye med håndhygiene og at utstyret vaskes / desinfiseres jevnlig, der dette er mulig

Generelle vilkår: Les generelle vilkår for deltakelse på BHT sine aktiviteter. 

Vi oppfordrer alle til å støtte opp om våre tilbud gjennom å bli medlem

Friluftskveldene er en del av DNT sin nasjonale satsing "DNT Tilrettelagt". Takk til Vestland fylkeskommune og Bergen kommune som støtter satsingen.

Kontaktinformasjon: