Friluftskveld ved Tennebekktjørna

Fellestur

Dato
8. desember kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Utviklingshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Ftu, Friluftslivtilrettelagtforutviklingshemmede, Tilrettelagtfriluftsliv
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
611

Bergen og Hordaland Turlag ønsker velkommen til friluftskvelder i Bergen én onsdag i måneden. Dette er et tilbud åpent for alle, med fokus på tilrettelegging for personer med utviklingshemming og deres familie, venner og støtteapparat.

Vi går tur og finner på gøye aktiviteter. Vi koser oss ved bålplassen og nyter kveldsmaten vår sammen. Det kreves ingen spesielle ferdigheter eller kunnskap om friluftsliv for å delta.

Oppmøtested: Tennebekktjørna friluftsområde kl. 18:00. Samling ved bålplassen (nær huskestativet).

Kollektiv transport: Busslinje 44 går fra Gravdal til Nipedalen. Tar man buss fra andre steder innebærer det bussbytte. Velg først en buss som stopper ved Lyngbø rv 555 (motorveien). Gå så til busstopp langs den andre veien (Lyderhornveien) til busstoppet "Lyngbø C", hvor man går på linje 44 som går til Nipedalen. Sjekk eksakte tider på skyss.no, eller ta kontakt om du trenger hjelp.  

Parkering: Parkeringsplass øverst i Nipedalen. Trykk her for oversikt på kartet.

Ta med: Sitteunderlag, varme klær og egen mat og drikke.

Pris: Friluftskveldene er gratis. Turlaget dekker utgifter til ledsagere og spesialtransport ved behov.

Påmelding: For å delta på friluftskveldene er det obligatorisk påmelding i forkant. Oppgi fullt navn, telefonnummer og e-postadresse når du melder deg på. Du må motta bekreftelse på påmelding før du møter opp. Påmelding til Sigrid på sms 908 50 308 eller på e-post sigrid.kvaale.myksvoll(at)dnt.no. Grunnen til dette er at Turlaget som arrangør må ha oversikt over hvor mange som er med, og av hensyn til smittesporing i tilfelle behov.

Ledsagere og frivillige arrangører: 
Det er en forutsetning for å delta at alle deltakere som har behov for ledsager stiller med dette. Dere har selv ansvar for at støtteapparatet er en del av samme smitteenhet, og ellers vurdere gode og trygge løsninger. Våre frivillige arrangører skal som alle andre holde minst 1 meter avstand til andre, og kan ikke bidra som ledsagere. 

Generelle vilkår og smittevern: Bergen og Hordaland Turlag forholder seg til DNT sin smitteverninstruks for aktivitet knyttet til covid-19. Les generelle vilkår for deltakelse på BHT sine aktiviteter. Våre frivillige arrangører av kveldene er alle kurset i DNT sine retningslinjer for smittevern, og skal sørge for å gjennomføre et trygt og flott arrangement. Velkommen!

Vi oppfordrer alle til å støtte opp om 
våre tilbud gjennom å bli medlem

Friluftskveldene er en del av DNT sin nasjonale satsing "DNT Tilrettelagt". Takk til Vestland fylkeskommune og Bergen kommune som støtter satsingen.

Kontaktinformasjon:

  • Bergen og Hordaland Turlag
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no