Friluftsskole 3 Garnes 10-13 år

Fellestur

Fra dato
21. juni kl. 09:00
Til dato
25. juni kl. 15:30
Passer spesielt for
Barn, Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, , Barn, Friluftsskolen, Sommerleir
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Barnas Turlag Bergen , Norway
Turområde
Vestlandet
Turkode
7923

Velkommen til Friluftsskolen!

Friluftsskolen er et ferietilbud på dagtid i nærmiljøet for barn i alderen 10-13 år. I samarbeid med Bergen og Omland Friluftsråd vil du som deltaker på Friluftsskolen få haugevis med kjekke opplevelser sammen med andre barn. Vi skal blant annet bli kjent med padle kajakk, hesteridning og sove under stjernene (om været er fint) Dette blir veldig kjekt så det er bare å melde seg på!

Vi ønsker at denne Friluftsskolen skal være åpen for alle, det vil si at den også er tilgjengelig for at barn med fysisk funskjonsnedsettelse kan delta.  Vi gjør oppmerksom på at leirlederne ikke har mulighet til å følge opp barn 1:1, så vurder om deltaker har behov for å ha med ledsager. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål om dette. 

Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår.

Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne en god start på sommerferien gjennom lek og det å være ute sammen med andre barn gi et godt grunnlag for å øke videre interesse for friluftsliv. Friluftsskolen går over 5 dager og er åpen for alle mellom 10 og 13 år. 

Program: Det vil bli sendt ut e-post med informasjon til alle foreldre i forkant av leiren med oppmøte tid og sted, men det vil være hovedbase ved Bof sitt friluftsområdet på Garnes. Blir det overnatting legges dette til torsdag til fredag og da vil oppøte torsdagen være kl. 12.00. Da vil også fredagen blir kortere og avsluttes etter frokost og rydding. Dette vil dere få mer informasjon om når det nærmer seg. 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her. Medlemsskapet er personlig. Barn skal ikke meldes på med voksnes medlemsnummer. Husk også å oppgi medlemsnummer hvis du melder på flere (trinn 2 i påmeldingen).  

Aktivitetskort: På denne turen kan du bruke aktivitetskort fra Bergen kommune. Les mer om aktivitetskortet her 

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding.

Utstyr: Trenger du å låne utstyr? Besøk Skattkammeret i Bergen 

Turledere/Leirledere: 4 stk.
Påmelding: innen 1. juni til BHT via våre nettsider 

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Send e-post hild.aase@dnt.no eller ring på tlf. 92645413

Kontaktinformasjon: