Aktiv til 100 - Kanadaskogen

Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Aktiv til 100 er et turtilbud som består av ekstra lette turer med fast oppmøtetid og –sted. Det legges stor vekt på et sosialt og inkluderende fellesskap

Bli med på en hyggelig tur i Kanadaskogen! Turene går hver mandag kl 11:00 med fast oppmøtested og -tid (unntaket er ferier og offentlige høytidsdager) Turene går på flotte stier i området og varer i ca. 2-3 timer. Turene går både på grusvei og i terreng. Vi spiser lunsj underveis, så ta gjerne med litt mat og drikke. Kle deg etter været og bli med ut på tur.

PÅMELDING
Vil man delta på tur er det krav om obligatorisk påmelding i forkant av turene. Dette for at turlederne vet hvor mange som blir med på tur, og av hensyn til et eventuelt behov for smittesporing. Oppgi fullt navn og telefonnummer ved påmelding. Følgende turleder skal kontaktes før turen:

07. juni - Øystein (nr. 952 72 415)

14. juni - Berit (nr. 414 80 688)

16. august - 

23. august -

Senere datoer kommer.

Oppmøte: Turparkeringen ved barnehagen innerst i Spelhaugen kl 11:00. klikk for å se kart

Kollektivtransport: Sjekk skyss.no. Busslinje nr. 18 stopper i Spelhaugen. Vi henviser til regjeringens til enhver tid gjeldende forskrifter og anbefalinger knyttet til bruk av kollektivtransport.

Parkering: Det er parkeringsplass ved oppmøtestedet.

Pris: Gratis

Smittevernregler for våre deltakere:

  • Turlederen har ansvar for at regler og retningslinjer følges. Om deltakere ikke følger turlederens anmodninger kan vedkommende bli bedt om å forlate turgruppen.
  • Unngå håndhilsning, klemming og all annen form for fysisk kontakt mellom deltakerne og turledere.
  • Avstand på minimum 1 meter opprettholdes mellom deltakere som ikke er i samme husstand.
  • Vi innfører ingen ekstraordinære aldersbegrensninger for våre deltakere, men det er veldig viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.
  • Alle må medbringe nødvendig personlig utstyr, og det skal i minst mulig grad deles på utstyr i gruppen. Vi oppfordrer alle til å ta med egen håndsprit.

Vilkår: Les våre generelle vilkår som gjelder all deltakelse på våre aktiviteter.

Aktiv til 100 er et prosjekt i Bergen og Hordaland Turlag, støtt opp om våre tilbud gjennom å bli medlem
 

Kontaktinformasjon:

  • Bergen og Hordaland Turlag
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no