Aktiv til 100 - Kanadaskogen

Aktiv til 100 er et turtilbud som består av enkle turer med fast oppmøtetid og –sted. Det legges stor vekt på et sosialt og inkluderende fellesskap

Turbeskrivelse: På mandager går vi tur i Kanadaskogen. Turene går hver mandag bortsett fra i ferier og på offentlige høytidsdager. Turene varer i ca. 2-3 timer, og går både på grusvei og i terreng. Vi spiser lunsj underveis, så ta gjerne med litt mat og drikke. Kle deg etter været og bli med ut på tur.

Oppmøte: Turparkeringen ved barnehagen innerst i Spelhaugen kl 11:00. klikk for å se kart

Pris: Gratis

Kollektivtransport: Nærmeste du kommer med buss er ved å gå av på busstoppet "Barliveien", busslinje 18. Gå siste stykket til oppmøtested. Sjekk alltid skyss.no for oppdaterte rutetider.

Parkering: Det er parkeringsplass ved oppmøtestedet.

PÅMELDING
Vil man delta på tur er det krav om obligatorisk påmelding i forkant av turene. Dette for at turlederne vet hvor mange som blir med på tur, og av hensyn til et eventuelt behov for smittesporing. Oppgi fullt navn og telefonnummer ved påmelding. Følgende turleder skal kontaktes før turen:

27. september - Berit  (nr. 414 80 688)

04. oktober - Øystein (nr. 952 72 415)

11. oktober - Berit (nr. 414 80 688)

18. oktober - Torbjørn (nr. 412 22 415)

25. oktober - Øystein (nr. 952 72 415)

Senere datoer kommer.

 

Smittevernregler for våre deltakere:

  • Turlederen har ansvar for at regler og retningslinjer følges. Om deltakere ikke følger turlederens anmodninger kan vedkommende bli bedt om å forlate turgruppen.
  • Unngå håndhilsning, klemming og all annen form for fysisk kontakt mellom deltakerne og turledere.
  • Avstand på minimum 1 meter opprettholdes mellom deltakere som ikke er i samme husstand.
  • Vi innfører ingen ekstraordinære aldersbegrensninger for våre deltakere, men det er veldig viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.
  • Alle må medbringe nødvendig personlig utstyr, og det skal i minst mulig grad deles på utstyr i gruppen. Vi oppfordrer alle til å ta med egen håndsprit.

Vilkår: Les våre generelle vilkår som gjelder all deltakelse på våre aktiviteter.

Aktiv til 100 er et prosjekt i Bergen og Hordaland Turlag og alle turene gjennomføres av frivillige. Støtt opp om våre tilbud gjennom å bli medlem

Kontaktinformasjon:

  • Bergen og Hordaland Turlag
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no