Downhill på Geilo (16-19 år)

Fellestur

Fra dato
21. juni kl. 08:00
Til dato
24. juni
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Sykkeltur, Sykkel, Hyttetur, Student, Downhill, Dntung, Terrengsykling, Aktivitetskort
Arrangører
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
544

Er du giret på å starte sommerferien med fart, spenning og action? Da er dette turen for deg! Bli med på dowhillsykling på Geilo 21-24 juni! 

Vær klar for 3 actionfylte dager med mye fart og spenning i bakkene på Geilo! Vi bor på campingplass og setter opp lavvoer etter smittevern. Vi ankommer på ettermiddagen og gjør i stand camp før vi blir kjent med hverandre over en velfortjent middag! Tirsdag, onsdag og torsdag tilbringes i bakkene, og om været tillater det, blir det grillings på toppen til lunsj! Før vi stikker i bakken på torsdagen pakker vi ned leiren slik at vi kan gå rett fra bakkene til togstasjonen. 

Vi har selvfølgelig bestilt helt nydelig vær, men om været mot formodning skulle bli skikkelig dårlig og vi ikke kan sykle, er det mulig å bade på badeanlegget på Geilo, så pakk med deg badetøy om dette virker fristende!  

Man trenger ikke å ha syklet downhill før, denne turen er for alle da det finnes ulike vanskelighetsgrader på bakkene vi skal sykle i.  

Oppmøte: Bergen jernbanestasjon mandag 21.06.2021 kl.11:30 (toget går 11:57) 

Retur 24.06.2021 kl. 15:39 fra Geilo, fremme i Bergen kl. 19. 

Pris: 300 for medlemmer, 600 for ikke-medlemmer. Pris inkluderer turledelse, overnatting i lavvo på campingplass, middag mandag-torsdag. Hver enkelt deltaker betaler reise tur/retur med tog og heiskort og leie av sykkel. 

Aktivitetskort: På denne aktiviteten kan du bruke aktivitetskort. Send en påmelding med navn, telefonnummer, fødselsdato og epost til rune.mo-bjorkelund@dnt.no med bilde av aktivitetskortet ditt.

Per nå ser det ut til at dette er gjeldende priser (med forbehold om endringer): 

3 dagers leie sykkel: 990 (anbefales også å kjøpe skadeforsikring til sykkelen til 50 kr.) 

3 dager heiskort for studenter 625,- 

3 dagers heiskort voksne 1360,- 

Ungdom (7-17 år) 1060,- 

Pakkeliste for sommerturer finner du her: https://inspirasjon.ut.no/fjellvett-sikkerhet-utstyr/pakkeliste-for-sommerturen/100776

 

Den trenger ikke å følges slavisk da dette ikke er en tur i fjellet, men det er i hvert fall en grei pekepinn angående klær! 

Har du spørsmål om turen er turleder Tuva Hjartholm! 

Tlf: 93008982 

Mail: Tuvja@hotmail.com 

 Håper å se deg på tur!

 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Tuva Ausdal Hjartholm